20 år .


Nu har man blivit 20. Igår var härligt, sol sken och min dag igår var toppen! Jag skulle hälsa på Julia, innan jag drog dit förberedda jag mig. Haha! Dörren öppnar där tjejer & en kille jubla gratulera för mig. Ni var gulliga! Ska minnas den dagen! <3 Så som ni ser i Beas blogg - där bild på mig, är fyfan! Jag skrattade maximalt med glädje. Suck. Men jaja.. det är ju jag, huvudsaken.  Tack sötnosar!



Jag måste medge att Liikis & Isbelle har gjort världens mästare godare cheesecake. Det såg ut inte som cheesecake men godaste var den!  


Present en av Isbelle & Nicki var den gulligaste jag fått! En tjockis katt! Jag blir kär i den! Åh, jag har för många mjukdjur! Vilken av dem ska jag krama? Jag har även också katter levande och dem vill jag krama. Haha! Kommer att minnas den för livet. Yeah, Isbelle tyckte den tjockis katten passar i min personlighet <3<3<3<3.  


Kan inte begripa Liikis söta katt ser fortfarande kattunge ut! Ca 6 månader om jag mindes rätt... jag har två kattbröder som är från jourkatthem och de är också 6 månader men STOR! Vill bara stjäla Moon (katten heter) från henne. Moon - dvärg? Åh, velat ha! :D

En värst inträffade kul dag - Madeleine som var nolla på att göra linser. Hon kämpade med sina linser och en massa roliga har hänt under tiden hon försökte fixa linserna.  Ni anar inte (: bara Isbelle vet =)


Nu har jag bestämt mig - jag ska inreda min lägenhet. Jag är så trött på att vänta med att flytta. Jag har köpt en lampa idag som jag tror jag kommer att bli förtjusande i den. Den ska vara i vardagsrummet. Enkelt och unikt - färg vitt. Isbelle hjälpte mig fixa med lampan, fyfan det går bara inte! Vi har fortfarande inte lyckats. Vi vet bara inte hur med vi skulle lösa. Hm, vill få den klara idag! Få se om jag lr vi lyckas. Sen har jag köpt två svarta gardiner. Mitt vardagsrum är för stor och inte direkt mysigt.. så jag ska fixa så att den ser mörkt ut och mysigt ut... hm, kanske fel vägg färg.  Men d fixar sig ändå.



En fråga - Jag har vitt vägg i kökrummet och vitluckor förutom matbord EK. Och jag vet inte vad för färg jag ska ha för gardiner. Vad skulle ni välja? Tipsa mig?  


Imorgon går jag till systembolaget och köpa några. Ofattbart? Jag kommer vara en nolla! Dags för mig att steg i den vuxen livet. Eller är jag redan vuxen?  :D

Beklagar att jag babbla för mycket, ska sluta. =)


 P.s provet igår verkar gå BOTTEN! Ja ja, jag får bara acceptera...


Nu har blåmärke kommit -

image238image239

Och det har blivit större för varje timme. Det finns även mer bilder men jag orkar inte sätta mer än två bilderna. Rekord för mig, antar jag. Jag tror inte att jag har haft det så värre blåmärke förut förutom små. Undrar hur det blir på fredag? Jag har ett tema för sommar- och färgkläder på mitt party. Eh, det fixar sig väl, eller hur people?


image240


Yo! Om några timmar är jag 20 år. När man blir 20 år, är man i skolan och skriver nationelltprov. Det suger! & förhoppning hoppas jag att imorgon blir fint väder med härligt sol. Efter skolan ska jag sola mig - solarium. Senare topmodel? Hos vem? Yeah hos Liikis <3

Nu drar jag och försöker sova.  Tyvärr måste jag sova tidigt för att klara provet imorgon.
 Puss & nattti


Smärtan.


image237
Herregud, aldrig mer ska jag hoppa tio meter högt ner till vatten! Idag på skolans lektion hade vi livräddnings övning och när vi var klara. Då ville jag prova och hoppa tio meter. Eftersom en kille hoppade och verkade inte ha det problem.  Jag gick upp och kände mitt hjärta slog och min mage krampade. Jag pratade med en tjej som jag kände och hon lovade att hjälpa mig om det hände mig något. Ja, jag har inte hunnits se vatten innan jag hoppade... ville inte se. Om jag hade sett kanske hade jag aldrig hoppat på grunden av krampen mage och ont i hjärtat.


Men till slut hoppade jag ändå - en gång för allt. Jag hoppade och trodde att jag gjorde rätt. När jag slog i vatten, gjorde det hela jäääävla ont i ben! Jag försökte simma upp och gav signalen till tjejen att hjälpa mig. Hon kom och "räddade" mig. Jag grät nästan, seriöst! Jag ville gråta men kunde inte... bara tänkte på min super smärta! Alla ropade och berättade att jag hoppade fel! Herregud jag blundade när jag hoppade. Därför visste jag inte hur jag såg ut när jag hoppade. Hela röd i bak lår. Jag kände mig lite lättnad och tänkte - det blir den första och den sista. Jag kommer inte våga göra det igen. Absolut inte.  

Efter hela röd förvandlad till blåmärke. Suck! Min lärare varnar mig att jag kommer få mycket smärtsam inatt. Oh my god... hoppas jag klarar mig. Jag är ju en stark tjej .



Sofie min älskling, min finaste människa på jorden ställde upp och ska köpa en sak t mig som inte finns i Örebro. Örebro ja visst, den suger. =) en kort jeans jacka. Det finns en i MQ - dyrt men läckert! Min dröm design men så dyrt så att jag inte kunde köpa den. Lite trist. Men ja! Tack söt du, Hjärtat! Hoppas d finns kvar imorgon när du kollar i efter jackan. Å hon kanske kommer på fredag - lycko!


image235

En sådan här vill jag ha - enkelt & tufft. Ska leta en likadant... den här är dyrt att jag får ångest. Ja, jag är pengångest :D Ska kanske resa utomlands med några underbara tjejer och då kan man passa på att shoppa därifrån. Därför är det bättre att inte köpa någon dyr här i Sverige. Snart jag till Sthlm, hoppas jag inte kollar efter affären. Annars köper jag en massa! Kan inte undvika!



Idag har jag haft skoj - bara en massa skratt! <3


under helgen.

Äntligen lite surfa. Alltid helger är det alltid något att göra. Ja! Man ska absolut inte vara hemma framför tv eller datorn. Därute väntar ett liv på mig... och så har helgen varit underbar. Tack boys & girls!


image222


Jag vaknade idag och jag drog upp gardiner, solen sken på mig. Åh härligt väder tänkte jag. Jag gick ut balkongen, det var varmt. Ringde T-syster och bad henne plugga ute med mig. Det tog en tid tills hon var klar. Under tiden var jag i balkongen tills hon kom. När vi var ute, var det lite kyligt på marken än på balkongen. Äsch, jag njöt lite i alla fall. Brorsan kom och mötte oss. Vi snackade en massa så jag glömde bort att plugga. FY jiin!


I torsdags gjorde jag Melihat sällskap och kollade vårjacka till henne i stan. Jag hittade en rea byxa i Gina Tricot som jag inte kunde låta bli och köpa. Lite stor var den men den inte fanns mindre. Bad kassören att lägga undan den och jag fick inte. Gick ut och ångrade mig... Gick tillbaka och bad henne snälla och förklarade att jag skulle få pengar i fredags. Jag var säker på att jag vill köpa den.


image224image225

Ifredags skyndade jag mig till stan och köpte byxa och några söta hotpanters + string.  Fixade mig till Jacobs 20 årsdag fest. Jag kunde inte veta vad jag skulle ta på mig... så jag bestämde mig och tog på mig som var annorlunda - baddräkt, baggy byxa och ytterplagg =)




Lördags var tjejer hos mig och vi hade mysmys! Vi hade en massa att prata om, allt och tiden gick alldeles för snabbt till kl 3 på morgonen. Värt! Tackar <3



Ett år har gått alldeles fort...


image220

Bilden den dagen då Sofie tog studenten 07 - en kul bild å härligt

Så mycket har hänt på ett år. Den bästa och den dåliga. Ändå är det värt varenda sekund att leva! Det finns mycket kvar upplevelse och jag ser fram emot det.




Idag på psy lektion tittade vi på en film om multipel personlighetsstörning. Jag visste inte vad en multipel personlighetsstörning var för något. Under filmen fick jag veta vad det var och det var intressant att titta på. Multipel personlighetsstörning har flera personligheter och har svårt att bota. Den kvinnan som har sjukdom, har 7 olika personligheter och hon är medvetande om det. Hon har blivit van vid sig att ha olika personligheter, som till barnröst, en depression person, och så. Man har varje namn på 7 personer. Den byter sig ofta, varje timme, varje dag, varje månad, varje år. Det kan vara orsak från grymt barndom som hon fick den av sjukdomen. Vill ni veta mer om multipel personlighetsstörning, kan ni kolla i internet. Tycker ni ska läsa eftersom det är mycket intressant.




Min gullunge Sandra & Eliin kommer snart hit å äta tacos m mig ikväll innan vi drar och firar Jacobs födelsedagsparty. Hurrahurra!

snart 20 år - ofattbar? hm, vet ej ;)

twins.

image219


Jennifer Lopez har fött tvillingar , en pojke och en flicka. Jag är säker på att ni vet redan om det. Men äsch jag fick veta förra veckan att hon har fött. Ååå...jag har missat mkt kändisars liv.  =) men är så glad att hon födde till slut! En pojke & en flicka ! Så perfekt . Gratulerar J.LO <3

Hon är alltid vacker, enligt mig.  

 


ciggpaket - en klänning?

image218

På sylektion i måndags såg jag den här klänning! Helt cool! Jag kunde inte låta bli och ta en bild. Den ser kanske lustigt ut men vilken uppfinning har gjort en klänning som är gjorda av ciggpaket.
Jag syr på måndagar och jag ser redan fram emot det, vill få klara med den jag sysslar nu med. Jag säger inte vad :)


Var snabbt till sthlm igår t idag pga intervju till sommarjobb. Det gick bra med intervjuet. Hoppas bara jag får sommarjobb:) Och jag  vill ba säga... Sthlm är helt underbar! Är glad att jag bor där, liksom.



hjärtar er vänner.


Åfan!


Mycket plugg och mycket att göra! Jag vill få alla klara, så jag kan slippa få in nya uppgifter.... mer sovmorgon fram till sommarlov! Hur härligt kan det vara? Passa på att göra alla uppgifter klara! Jag klarar det här, jag vet! Lite problem är att jag håller på att tappa motivation. Jiin, du får inte!! Tänk på hur härliga det blir att ej ha något läxor allt - bara en bortskämd unge!


smoothie with kiwi :)


Jag är inte så sugen på godis, chips, choklad, kakor... men jag är åtminstone sugen på något som jag inte visste vad. Igår köpte jag en mix, som var billigt (150 kr) så jag kunde inte undvika att köpa. Nu äger jag en! Jag såg att jag hade glasspaket hemma... den har jag inte ätit på ett bra tag. Tycker inte om glass, så den har bara legat i frysen. Älskar att äta glass på sommar och just nu närmare sommaren sig, gud vad jag längtar. Äsch tillbaka till ämnen, så provade jag glass, lite mjölk och oboy blandad i mixen. Jag drack... gud vad gudomligt gott! Ni borde testa =) onyttiga jag vet, men sak samma.


Ingredienser

3 3 dl mild naturell yoghurt
1 1 dl frysta hallon
Fruktsocker
0.5 0.5 st banan,


Som jag hittade i hemsidan men jag hade inte frysta hallon .


Jag tog istället kiwi som jag hade härhemma . Det var verkligen annorlunda och gott! Jag rekommenderar er testa den.


Jag gjorde så här:


3 dl ekologiska mild yoghurt

Skära bitar av halvan banan

Två stycken kiwi. Skala den först och sen tvätta kiwi med vatten sen skära kiwi små bitar.

1 tsk socker (förresten, kan utan socker om ni vill).

Sen lägg man allihop i en mix .

Lägg de i kylskåp under 10 min, sen servera!


Godare med vaniljyoghurt istället för mildyoghurt, tror jag. Har tyvärr inte vaniljyoghurt, trist.


Var är min fjärrkontroll?



Nästa 5 veckor har gått och jag har fortfarande inte hittat min fjärrkontroll. Har letat överallt, inne i luckor, under soffan/sängen, garderob, i toaletten ÖVERALLT. Är det verkligen att jag har blivit dum som misstänker att jag råkade kasta i soptunn? Om jag hade gjort det, så varför? Det är verkligen jobbigt att gå till tv från soffan och byta kanaler. Som tur tittar jag inte mycket på tv på grunden av pluggande och vänner. Men ärligt, så saknar jag ha en fjärrkontroll... var är du, sötnos? Dig behöver jag verkligen!


Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry.


Mysmys topmodel hemma hos Liikis  igår m Ängeln. Tack brudar! Jag måste erkänn en sak :D jag tittade på topmodel som skulle tillverka i en musik video och när de snackade om vem/vilken artist var. Jag blev så fullt av nyfiken om vem det var. Då dök Enrique upp, gissade hur jag bete mig. -WOW shiit vad snygg! När jag (glömmer) honom så tycker jag bara JAHA att han finns, som om jag ej bryr mig men varje gång jag ser honom med bilder, musik, filmer så tycker jag absolut att han är läcker latiin. Fråga mig inte varför....  Jag kan vara konstigt ibland.


image217


Se bara på honom!



Ja, tjejer från topmodel skulle tillverka hans musik videon men jag hittade inte i http://www.cwtv.com/ så jag kollade i youtube istället. Inte mycket man kan hitta förutom repris från igår... suck. Men annars har han tillverkat en musik video som heter Tired Of Being Sorry med andra tjejer. Ni kan kolla i youtube.com, om ni vill.


Den vill jag uppleva! Absolut upplevelse!

image216

Först främst av alla vill jag SÅKLART uppleva fallskärm. Har alltid drömt om det. När blir det? Vet jag verkligen inte! Jag hoppas innan jag blir 25 år. När jag tittar mot himlen, blir jag så sugen på att flyga! Man känner sig fri som en fågel. Gud vad jag längtar om det någonsin blir...



P.S Ängeln så söt! Hon sa: "Sofies liv är spännande än filmer jag sett."  

 


Oh ja, nu är lilla jiin back!


Min bror var här i några timmar för att hjälpa mig med min data. Alltid cepe! Ärligt, så önskar jag en helt ny data. Men det har jag tyvärr inte råd med, så jag får väl överleva.


Åh baby - älskade skor! Denna sko har jag köpt i Zara för en vecka sen, tror jag. Jag älskar denna skor just nu! Jag pi sugen på att köpa neon rosa skor, som jag inte kunde undvika att kolla dessa läckra skor i stan.  Ska jag?! Jag känner bara att jag måste äga ett par neon rosa skor. Är det någon idé att köpa ett par rosa skor?



Ointressant ämnen:


*Jag har underbara 4 katter här. Egentligen är jag jourhem för Lahja och Zita. Men två busiga pojkar är akuta och behöver ett hem i ett par dagar så jag ställde upp. Pojkar är söta! Jag förstår inte ... är alla katter lika så himla söta så att det inte finns några fula katter? Nu känner jag mig, att jag inte kan släppa två busiga pojkar. Det är så svårt! Men så är livet! Jag är jourhem och det har jag accepterat. Suck! 


 Lahja, Zita, Suzuki och Kawasaki


*Förra ämnena om "punkare?!Nä" det ska heta Harajuku. Nu vet jag i alla fall och det känns bra. 


* Igår åt jag ängelns goda mat och jag har insett att jag hade saknat hennes mat.  - TACK DU!

* Imorgon eller nån dag får jag veta om jag får ta Josefins lägenhet. Hoppas jag får den! Flyttar in 1 juni, annars. Hoppashoppas! Vill bara flytta ifrån Baronbackarna! Jag kan lika gärna spy nu om jag vill - här är fyfan! Mår illa!


sorry...



Jag lovar att förbättra mig. Jag vet att jag har varit dåligt på att uppdatera min blogg. Jag har bara haft mkt å göra! Jag ska till och med uppdatera oftare... men det är inte alltid så lätt, bara så ni vet. Någon/något dök upp och sommarlov närmare sig, så har man bara himla mycket å göra... tiden har gått alldeles för fort, vilket är skönt!


Ikväll uppdatera jag .





 


RSS 2.0