GOTT NYTT ÅR !

Nu va de dags ....  2007/2008 , ja önskar er ett riktigt gott nytt år <3

Hemskt ja vet som sitter här å surfar .. men nää, snart ska jag dra å fixa mig tills brudar kommer hit... 
BRUDAR JAG SER REDAN FRAM EMOT DET! :D 

En söt/favvo pojke som fyller år idag :) GRATTIS Erdem A !

 
image47

undrar hur 2008 skulle se ut... bra lr dåligt ? äsch, bätrte att inte veta?



wow


Lever jag än? Åå jaa...

Jag har ba inte ha haft tid för datorn... tisdags fram t idag har varit underbart! Vart m vänner (bästa som finns) & shoppat en del.



Jag är rätt nöjd med det jag har shoppat. Fattas ba en storväska, en parfym Christina Aquilera (det va slut, grrrrrrrrr), en örehänge som jag har velat ha (hittade ej), två par skor... men det får va väl räcka.. jag njöt av att shoppa, det ger en härlig känsla.

Imorgo börja det nyår.. d blir hemma hos me med 6 härliga girls. Vi ska äta gott förrätt, middag & efterrätt... å vafan :D mycket va?  haha.. Sen ska vi t slussen å se på fyrverkeri


Därefter blir det hos Antonia, å vi ska fira vidare... Nyårslöften? Har ingen aning! Funderar på om jag kan klara av att inte äta något godis, förutom choklad i ett år? Kan jag det? Hmm... får väl fundera det tills ikv å bestäm mig ...


Vet ej va jag ska ha på mig imorgo, men d fixar sig på ngt sätt ändå ..


Har precis städat i mitt hem -villan (jag själv) å nu är de REN å FIN! Fattas ba dammsuga, ska göra de ikväll. Å jag HOPPAS verkligen att det ska va så tills mamma å lillebror kommer hem, alltså fr Tyskland. (de är hos moster)

Ingen e hemma just nu, men när pappa å storebror kommer hem, kan jag lova er att det blir stökigt igen. (det har alltid va så, aldrig va perfektJOBBIGT .. Får se till att de blir ren tills efter nyår, går det nog bra att stöka igen. Hahaha


Jag lyssnar på musik just nu - det känns så härligt! Älskar att kunna känna bas å deras röster även om jag ej fatta va d säger. Haha! Vet just nu att jag lyssnar på JLO - lovelovelovelove!

 



Freedom Writers

image39
Verklighetsbaserat.


Jag grät när jag tittade på den filmen... jag rekommenderar er att titta på den filmen (ni som inte har sett den)


Betygsätt 1-5 = 4


Jag gillar verklighetstrogna filmer och böcker. När jag tittar eller läser, lever jag alltid in i deras värld och försöker förstå deras situationen.   



Det finns en liknande film: Dangerous minds

image40

verklighetsbaserat too


Skådespelare - Michelle Pfeiffer - she is oooo beautiful & hooooot !
image41


 


 

Och den filmen är SÅ BRA !

___

Igår julafton va inge spec för min del. Hoppas er julafton va något spec å mysigt för er andra.


<3
 

en dag...

kvar tills julafton !

image38

MERRY CHRISTIMAS, PEOPLE!

växjö

Yoo, är hemma hos min kusin i växjö. Snart gifter jennas mamma sig -  några timmar kvar. Jag har inte ens fixat mig än. Suck, vet inte vad jag ska ha på mig. Jag har bara en, som jag tror jag ska ha t festen :/ jag skulle vilja ha en annan men tyvärr har jag inte tagit med hemifrån.


Ja, ni. Här bilden är från ett år sen -2006/2007


image37 (osynlig e min lillebror)


Det känns härligt att vara med Jenna. För man träffar inte henne ofta. & Hon är UNDERBAR kusin man kan ha! Hon bor här å jag i Sthlm/Örebro. Jenna har funderat på att flytta :D glaaad! Hon hoppas på tre olika ställen: gbg, uppsala lr sthlm... grr hellre det.

Sitter här å sugen på att lyssna på Chris Brown - this christmas.


Julafton närmare sig! Tiden går alldeles för snabbt. Herregud, jag är inte beredd än? Acceptera det,vetja...

& jag vet inte ens vad jag ska göra under nyår? Hallååå vänner, vad ska ni göra? Jag vill ha ett minnesvärt nyår, grr !Eftersom d kommer  att bli min första gången att fira m vänner... aldrig gjort det förut.


JLO <3

Jag älskar hennes låtar. En av hennes låt som jag dras till ofta...


image34

WAITING FOR TONIGHT lyrics


Like a movie scene
In the sweetest dreams
Have pictured us together
Now to feel your lips
On my fingertips
I have to say is even better
Then I ever thought it could possibly be
It's perfect, it's passion, it's setting me free
From all of my sadness
The tears that I've cried
I have spent all of my life

[CHORUS:]
Waiting for tonight, oh
When you would be here in my arms
Waiting for tonight, oh
I've dreamed of this love for so long
Waiting for tonight

Tender words you say
Take my breath away
Love me now, leave me never
Found a sacred place
Lost in your embrace
I want to stay in this forever
I think of the days when the sun used to set
On my empty heart, all alone in my bed
Tossing and turning
Emotions were strong
I knew I had to hold on

[CHORUS [2x]]

Gone are the days when the sun used to set
On my empty heart all alone in my bed
Tossing and turning
Emotions were strong
I knew I had to hold on

[CHORUS]


ändring :/



Aaawh, imorgon julhandla OFF å underbara i helgen är också OFF... Jag fick veta att vi skulle till växjö imorgon. Åh, jag som precis kom hem ifrån Örebro och hoppades på att njuta av helgen? Men nehe, vi ska dra till växjö för att fira min faster som ska gifta om sig. Och då får jag träffa min underbaraste kusin Jenna <3 DIG! Är glad för Jennas mammas skull. Hoppas hon förblir lyckligt i all underbara dagar.


Men har precis pratat med Jenna på msn. Vi ska försöka festa imorgon någonstans. Eftersom en liten fest för Jennas mamma & hennes nye fästman är på lördag. Så passa på? Vad annars ska vi göra i växjö? Inget liv ...


Jennas blogg - jeennz.blogg.se (:



____

Sorry, jag som rekommenderar er att inte julhandla i sista minuten. Men det kanske blir jag som handla i sista minuten? Jag åker bort till Växjö och jag vet inte om vi har tid för julhandla där? Jobbigt, jag som vill få det klara imorgon. Men så är det med livet.


image32 it is me (: with red hair. haha!
jag provar bara. det skulle vore kul å visa d för er.

sthlm <3


 


 

Så nu är jag hemma i sthlm från örebro (studerar där). O vi har jullov! Så det blir ca två veckor looov. HÄRLIGT! Behöver verkligen det. Är skoltrött...



Jag har ingen aning vad jag ska göra under jullov, eftersom jag inte har planerat någonting. Självklart ska jag träffa underbaraste å dyrbaraste vänner, shoppa & fest. <3 Kanske mer?  Jag ska i alla fall julhandla imorgon eller under helgen. Det är ett MÅSTE pga SNART julafton! Å tider går alldeles för snabbt...  Ni som inte har julhandlat, bör handla imorgon än i sista minuten. Jag rekommenderar er iallafall =)


Herregud, jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa julklapp t min familj? De önskar sig liksom inget? Eller jo, min storebror önskar sig åtminstone något som är dyra? Hmm, får se hur det blir m julhandla imorgon, om det ska bli av.





Just nu njuter jag i hemmet. Men lite tråkigt (TRÅKIGASTE MENADE JAG VERKLIGEN!) eftersom TV är trasig igen. när jag kom hem från Örebro så blir det alltid med TV. JOBBIGT! Det är bara att acceptera. Suck ....


:) new?


T
ack Amanda (Girlyliicious.blogg.se) som har gjort till min blogg rätt schysst :) I like it !








Thank u again


 




RSS 2.0