WHAT HAPPENED? !


Min söta dummer tappade bort sin mobil den 24 juli vid sju tiden och hon var på väg hem från vällingby med buss. Idag, den 25 juli, åkte jag med buss från abrahamsberg till jobbet på morgonen. I bussen hittade jag en mobil som jag tyckte var lik den som min dummer hade. Jag smsade och berättade att jag hittade en likadant som hennes mobil. Men samtidigt tänkte jag hur kan det vara möjligt, en dag har gått? Mobilen skulle hamnas någonstans, långt bort härifrån kanske.

Men äsch, jag slutade jobba.. gick hem och ladda mobil. Tur att min laddaren passade med mobilen. Men jag kunde såklart inte vänta på att mobil skulle vara laddad. Nyfiken på den borttappad mobil, haha! Tog lillebrors simkort och satta in den. Lillebror ville ha denna mobil. Men äsch jag bad honom kolla på bilder, ksk det skulle finnas där. gissa vad!

Han såg en tjej som nästan var naken, hon hade bara bikini på sig haha :D Han visade mig. & GISSA igen! Jag hoppade ur en rullstol! DET ÄR MELIHAT!! Det är hennes mobil!! Jag skrattade också samt så trodde lillebror inte på mig. Jag tog mobilen och kollade efter flera bilder, SÅKLART DET ÄR HON! Bror såg närmare bild och förstod att det va min kompis. Haha, sen skrattade vi ihjäl oss! Hur kan det va möjligt? Att det skulle vara jag som skulle hitta mobilen? Å, nu skulle hon snart säga - fan du räddade mitt liv! eller något i den stilen :D Jag kan bara fortfarande inte fatta. Hon har rena turen!

Dummer - är du lyckost nu?:D


mariposa

En sak till - jag ska kanske passa Sofies bebi - Mariposa :) under en vecka .
Mariipooosa , det ska bli jävla rolig å träffa dig igen... man kan säga att jag har  verkligen saknat dig, kisse! <3 Det var längesen!!




yeaah, I looove this pitcure!




only pitcures







Ja, det ni! Måste bara säga att Hancook var superbra film, enligt mig. Såg den ifredags. Will Smith är verkligen snygg trots han är snart 40 år och spelar väldigt duktig skådespelare.
Ser ni bilden nr 5 ? Haha  Fanny & Josefine hade ett hett diskutera, så att det såg ut som om de bråkade, fast inte:D 
I gruppbild märkte jag att det var bara två svartskallar, ja en av de är jag ;) den kvällen har varit kul trots det blev inge med någon club. Det var sent också och mycket kö, så vi gick alrig in.

men lovely bilder !




Nälsta badet.



Ja ni, vädret var inte direkt bra idag. men det var faktiskt varmt ute & ibland kom det hett soligt. jag drog till badet m kusin, Hanna å andra till. Melihat kom & gjorde me sällskap. Lite behov av att ha social ;) Å kusiner va även små för mig med. Palla :D Vågade först inte att hoppa i en pool... ist solade & spelade spelkort, som vanligt. :D men åå.. kusiner klagade att poolen va heltför varmt. det trodde jag självklart inte... palla bada nu när vädret inte var så direkt soligt. Men oh my god! Poolen va för varmt när jag kände... jag badade såklart! sköön va det också.


Vädret va inte så dum, som man trodde. & jag har hört att det blir mer värme härvecka. Hoppas verkligen att det är sant.


off blogg i ett tag...

Jaja, nu har jag ingen data. Lånar Beas just nu & det är en lång historia om att varför jag inte har datan därhemma. Eller jo, jag ljuger så bra! Lillebror har men äsch, den suger! :D men men kommer att skriva blogg när jag kan...ok?



Tider har gått så fort! Har haft det ba härligt & kuuul! träffade vänner & gjort en massa saker, det va häärligt åtminstone ;P så idag blir det hemma hos Bea igen & speela .. ni fattar nog, Ba att kolla Beas blogg :D som ni vet nog har Bea shoppat. Men inte ba hon;P Jag har köpt en livs dyraste jeansbyxor. Har aldrig spenderat så mycket men herregud!Kunde ba liksom inte låta bli & köpa nu när man har blivit så KÄÄR i den! d kan jag loova er.  Hur mycket? Får bli min hemlig, å några till som visste redan. :D

idag - fyfan! jag blev raggad :D haha, bara du som vet, Bea! so fun! Omogen ?;P Haha ehm men han fick nog nobbad. Åå stackarn :P



no rubrik





Det känns inte som sommar. På bilden kändes det verkligen sommarkänsla! Bilden är tagen från Zakynthos, Grekland. Det var soligt där & sommarkänslan. Men gud, vad jag saknar sol & värme! Vår, höst, vinter & sommar skulle jag annars välja sommaren. 

Men iallafall igår hade jag haft det väldigt mysigt hos ängeln med vänner. Spelade spelkort, skratt & en massa... låååve! Kunde inte ladda upp bilder från igår. Ängeln tog m kameran t landet. Grr! 




P.s förra inlägg - åja, jag märkte det hos andras dator, bilden på mig som jag gjorde i hemsidan FUL! :D
äsch, kan tänka mig att ni tyckte det var för mycket smink.
Här i pappas bärbardata syns det inte.. nog sagt om det.  

haha ?

 

knas jag vet .. nybörjan m en program som finns i hemsida . men men , vad tycks ?:D svårt & säga? trots det syns tydligen ? humh ...



;P



klicka den här och se på när ungdom dansa. jag klickade på youtube och såg de här- ba så härligt & titta på.

-------> http://www.youtube.com/watch?v=ncTPgerEQpM

Finns även massor olika hiphop, streetdance & så på youtube.. sooo looove!


en låt som jag ba älskar...


There's A Place In
Your Heart
And I Know That It Is Love
and this place could be Much
Brighter Than Tomorrow
And If You Really Try
You'll Find There's No Need
To Cry
In This Place You'll Feel
That There's No Hurt Or Sorrow

There Are Ways
To Get There
If You Care Enough
For The Living
Make A Little Space
Make A Better Place...

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
There Are People Dying
If You Care Enough
For The Living
Make A Better Place
For You And For Me

If You Want To Know Why
There's A Love That
Cannot Lie
Love Is Strong
It Only Cares For
Joyful Giving
If We Try
We Shall See
In This Bliss
We Cannot Feel
Fear Or Dread
We Stop Existing And
Start Living

Then It Feels That Always
Love's Enough For
Us Growing
So Make A Better World
Make A Better World...

For you and me...



När du ler mot någon, får du ett leende tillbaka





Det har alltid varit min favorit citat...
Jag vet inte varför just den meningen.
Men när jag läser, ler jag inom mig själv. Den känslan får mig att glädja.






RSS 2.0