LOVE

image104image105

Helgen har varit underbart - Hjärtat har varit här i Örre under helgen. Överlyckligt att ha henne här men trist nu när hon har åkt hem... det kändes så ensamt här utan henne. Så trygghet att ha henne vid min sida <3
 
Du betyder allt, hjärtat





hooot...

Dagens hetaste bild

image103

Är den tjejers drömkille?
Herregud, han har verkligen urläcker kropp - VERKLIGEN!


sjukt?



image102

Jag råkar kolla på aftonbladet och såg den här rubrik " Hjälp!
Min 7-åring vill banta
!"

Det finns någonstans i Sverige en 7 åring står framför spegeln och klämmer och nyper i skinnet runt midja, rumpa och armar.


Det enda jag tänker på - är det något slags skämt?

Ja,  jag reagerar på rubrik - att det kan finnas barn som vill banta? Herregud, borde inte barn kunna njuta i nuet? 


Hemsidan stod också hur man kan hjälpa sin barnen att inte banta, genom att prata med de hur de mår och osv.


Vill gärna höra era åsikter. Skriv gärna kommentera.


http://www.aftonbladet.se/foraldrar/article1671307.ab - länken t hemsidan.


p a n i k.


image101


Ja, nu får ja ångest pga ja har så fucking mkt läxor - psykologi, svenska b/c, religion och naturkunskap som måste bli klara nästa VECKA! Hinner jag m det? Hmm , ingen aning! Men nog får d bli plugghäst för me & off vänner... Sorry! I helgen, ska jag njuta m er, vänner (:


2 till 7 feb 2008 åker ja bort till Finland m några döva fr Virginska skola och Tullängenskola - 8 pers. Känner ej de som ska åka med, men det blir nog säkert kul?? Å fan - helt pank jag! Fram till den 19 feb. Undrar hur helgen blir... suck ! Äsch hoppas d fixar sig...


p.s är i skolan , så ni vet... jaja, vet att ni e ointressant :D


örhänge


image100

Det här vill ja verkligen ha  :) letar efter en guld- & silverfärg. Jag tror att  jag kommer  förälska i de örhänge.



nolife?


* Åå , idag ä en fredag & d blir party som vanligt :D Inflyttningsfest Nicoles & Isbelles  - d blir KUL!

* Sitter i datan i skolan. Har precis gjort krispsykologi prov nyligen.. vet inte om det gick bra. men ja hoppas det iaf... 

* Två brudar ska sova hos mig över helgen , d ska bli kul :)

image99

 
* jag verkar va besatt av JLO .. fråga inte. Så fort ja ser nån bild av henne tänker ja för mig själv - DÄR ÄR JLO, DÄR ÄR JLO!  hon är ksk min förebild :)

* Jag har en "sjukdom" egentligen inte riktigt sjukdom. jag bara påstar det men så här ä det : när jag skrattar kan det va innebär båda ledsen eller glad. Ni som känner mig mest, vet hurdan jag är. jag vet inte varför jag döljer min sida, genom att skratta istället för att visa hur ledsen jag är. det kan va bero på min bakgrund.. tyvärr vet jag inte varför. ... orka snacka mer. 

* Jag bryr mig inte om vem sjunger - bra eller dåligt. d är viktigt att hur ja gillar deras låt å deras bas... ofta d är dåligt men ja råkar gilla bas. så enkelt ä det :D å ja ä så tokigt i musik . dont ask me.  i fredags va jag på klaras å ja dansade hela dan , utan att vila ut mej. Går ba inte att vila, för man vill ba mer å mer å mer.. d är en härlig känsla!  
Of självklart ja gillar många artisar också - tex jlo, rihanna, neyo, chrisbrown, michael jackson (ni som askyr michael jackson bryr ja ej , enligt mig e han fortf den bästa!) osv osv ... och ja funderar på att börja dansa i nån grupp. jag menar, jag älskar ju dansa? varför vänta? hm, jag är för lat att söka, haha! men varje gång ja ser någon dansa i MTV och jag bara dreglar å önskar ja vore va där. jag har velat det sen många år sen? skärpa mig jiin! fixa det, vetja!!! 

* Jag tänker just nu på Hjärtat :) längtar tills hon kommer hit nästa vecka . ba hoppas att hon ej inställd det. För annars :(

* ja, va menar m nolife ? d ä för att ja har ingen att skriva i rubrik - hahaha! men nu ska ja lägga av att snacka barnsliga saker.  


beautiful

image98

Gjord av Emelie Karlsson . 

TACK ! JAG GILLAR DEN HÄR BILDEN.
För första gången tkr jag det... Men tyvärr är bilden manipulera.  Ändå tkr jag att d ä vackert på ngt sätt m bilden.

Emelie Karlsson ä duktigt på photoshop. Så fort ja vill ha ngt bra bild , vänder jag mig t henne. Tro inte att ja utnyttjar henne. Hon är också en UNDERBAR tjej. Hennes leende är alltid uppåt och hon är så fullt m blygsam & glad. Det gör mig alltid glad att se henne, eftersom hon ler alltid JÄTTE STORT å d får mig att LE tillbaka m härligt känsla.

min & claudias

 



Yooo ! Ifredags hade jag inflyttningsfest plus Claudias försenade födelsedagsfest hemma hos mig.


Skojigt det blev! Claudia förväntade sig inte att vi skulle fira henne med. Hon kom sent till mitt hem medan det var mycket folk här. Bea & Melihat hjälpte till att ha koll på Claudia, så att hon inte skulle komma tidigt. Folk kom hem till mig. Vi väntade på Claudia som skulle komma. Då ringde hon på dörren och vi gratulerade henne medan hon inte fattade vad som pågår. Haha! Vi berättade att vi fira för henne med och hon blev superglad!






Vi hade 4 leker.



Hon skulle gissa vems personligheter det var - hon drack i alla fall 25 klunkar för hon gissade inte rätt.








Claudia hade banden på hennes ögon och hon skulle röra vid elva personers rumpor och gissa vems det var- hon missade alla förutom två av dom. Hon fick 45 klunkar för det.



Vi lekte moped i stolar. Claudia följde mig varje gång var jag körde höger, vänster, uppe, ner... Så fort jag försökte stå, följde hon efter mig och Gabriel gav dit ett blöt papper på hennes stol. Så fort jag satt ner igen, följde Claudia efter mig och hon satt ner på ett blöt papper, hahaha !



Claudia luktade på Madeleines rumpa, fast det var armar när hon tagit av banden var den rumpan Fast hon påstod att hon har inte ens rört den än :D



Jag öppnade presenter  som jag fick - TACK till er sötnosar!
& TACK för ni kom <3 



Sedan var det dags dra till KLARAS! Jag dansade loss och det va HÄRLIGT- vilken kvällen!


 

Hoppas ni har haft skojigt ifredags! <3 

:D


 

Yo !


Jag har beställt en sko som kostar bara 99 kr! 



D är ingen speciellt m skor. Men det är billigt i alla fall och jag vill så klart köpa den eftersom jag inte har någon neutral pumps. Här får d blir den första vanligt pumps.


Jag längtar nästan vecka - Nicki & Isbelle har inflyttningsfest (:

Sen helgen efter denna kommer Hjärtat hit t Örebro! :D looooove ! Å sen är det dags för mig att dra till Finland den 2 feb - orka bryr er (:



Oh my god ! I can't believes! He is hot. Chris brown - såklart ! Hans dans, hans ögon & hans leende ! Oooooh !


Party!

Åå, imorgon blir det party ! Let´s dance !!

image71

jag ser fram emot det :) gör ni d åxå?:P

my favvo


Av de dyrbarast saker i världen,

ett leende är mycket billigt :


Och när du ler mot någon, får du ett leende tillbaka.

image70


Kisse


Så är man tillbaka i Örebro igen. Trist. Så ä det m livet. Tar student 2009. Kommer jag att vara orka? Don't ask me


Jag hade två UNDERBARA jourkatthem Elvin & Belle (kattungar). Jag döpte inte namnet, utan jourkatthemmet som hade döpte kattungar. De bodde hos mig i en period. Nu har Elvin blivit adopterat. Vilken är bra! Är glad för Elvins skull och Belle får stanna hos sin bror - Elvin, tills någon annan vill adoptera Belle. (De är syskon) Mmm, jag saknar de!! Hoppas de har det bra där borta. Ska alltid komma ihåg er <3


Men så här, jag har fått två nya andra kattungar - de ÄR RÄDDA! Aah, d va första gången för de. De kände sig inte hemma än, så därför. Men nyligen har de börjat tycka om mig -well! Jag gosade med ungar och de tyckte om det. Härligt! Tror ja kommer bra överens med ungar...


Hela mitt liv har jag velat ha en katt. Men mina föräldrar gillar det inte. Suck, så jag får skaffa en katt eller två (kanske tre) när jag har en lägenhet som kommer att vara "fastboende" (vefan hur man stavas). Bor tillfälligt i Örebro just nu, eftersom jag studerar. Så jag hjälper till att vara ett jourkatthem och räddar andra söta katter genom att bo hos mig.


---


Yoo - snart e de jullov slut. Vad ska man göra? Jag måste söka sommarjobb. Hoppas jag hittar ett jobb under sommarlov. & sen är man nog sugen på att resa utomlands? Nå, jag vill gärna t ett VARMT LAND! Faaan, vad jag längtar! Bäst att inte förväntar sig alldeles för mycket? Kanske man blir besviken?

Trött?


Varför är jag så trött jämt? Brist järn? Vitaminer ? hm ... jag vill ba sova mer å mer.. Fast ja vill inte sova och missa dagen.


Mam å lillbror kommer hem fr tyskland idag - de ä på väg hit just nu.


Grr, snart är lov slut! Vill inte! Ej redo för det...


2008


Åfan, vilken igår kväll! (071231/080101) Jag har så jävligt roligt m brudar. Ni är så härliga! Vi åt en massa god mat - förrätt, middag å efterrätt. Alla drack å hade det mysigt plus HÖGT MUSIK m sköön bas. Brudar kände sig varmt hjärta välkommande i mitt hem, d glädjer mig.








Vi drog t slussen - vilken kväll! Jag blev så chockad när jag såg en massa folk där. Trodde inte på mina ögon. FOLK VAR GALNA Å VILDA. De krossade varandra och folk ramlade... till och med föräldrar tog med sig barnvagn! Helt sjukt! Hur kunde de våga ta m sina egna barn? Skulle ALDRIG göra det om det va min egen barn!



Jag har aldrig sett eller upplevt det. Första gången jag var med vänner på nyåret, det va härligt! Vill göra om det igen! <3






I slussen väntade vi på midnatt - nya året kom - 2008. Men folk har i alla fall börjat med fyrverkeri tidigt. Det va helt sjukt... raket kom åt folk! Folk var sjuka i huvudet! De gladda åt när raket kom åt folk. Jag var säker på att många folk blev skadad den dagen. En kille som hade raket. Han försökte slå den mot väggen... som tur hann jag såg vad han gjorde med raket.  Jag försökte skynda mig och ta vänner därifrån. Då var vi på väg därifrån men då raket smällen mot en rejält i väggen. Antonia fick en små skadad i knä. De var bara skråma. TUR!  Hur tänkte killen egentligen? Han skrattade åt det! Fyfan !


Sen kom d andra raket, vi försökte springa. Jag följde efter Claudia, men då fanns det en andra raket... det började hålla på att smälla men då backade jag ur istället för att springa vidare (magkänslan) och då kom raket smällen förbi mig. Herregud, min nya halsduk räddade mig! Men den va ba små sönder å ja fick en kolsvart under hakan & hakan, det kändes brinna som att försöka ta ur min hud, det gjorde jävligt ont! Därefter fick jag skråma under hakan. Fyfan, om jag inte hade backat ur... så vad kunde ha det hänt? Folk var helt sjuka, så enkelt är det.


Vi skålade champagne i midnatt och det var en massa fyrverkerierna, det var så härligt att se på och veta att 2008 har börjat komma.

Nyårslöften - att inte ät godis i ett år förutom choklad.

Att söka sommarjobb!

Åka utomlands !





Vi drog t krogen istället för att va hos Antonia efter slussen. Vi va sugna på att dansa loss, så vi gick dit. Jag har så haft det KUL! TACK BRUDAR!



Det kommer att bli minnesvärt m härliga brudar. Vi snackade en massa saker som var roligt och hela igår kvällen. HELT UNDERBART & sjukt! Haha... 


TACK t Antonia, Claudia, Jia, Mae, Nicki & Tea  för igår. <3


 mae fattas...

RSS 2.0