taiwan !



IMORGON!
31 aug - 17 sep.

våga drömma, för ibland kan det gå i uppfyllelse.
även om det inte går, är drömmen inte slut än. 

<3


pics1.

 
























de ä bara kul å visa lite :)

löparsko =D



Gick till stan för att köpa en par stödstrumpor och hudgrejer. Men gjorde Bea sällskap. Hon ville shoppa men syns off?:) Alicia var med också <3. Det var verkligen kul att ha henne här i Stockholm. Vi hjärtliga välkomnar dig till kära Stockholm. Hoppas du kommer att trivas här nu när du ska bo här =) Jag hittade en jävligt billigt löparsko! Måste bara köpa den, för jag har inge och det är pinsamt om jag springer ute med min basketsko. Thi Thi jag är nöjd iallafall. ;)



Det här har jag köpt för två dagar sen. Är kär i den! Där ska jag skriva PRECIS om allt. Inte dagbok direkt . Jag brukar ibland skriva ner, till exempel jag och Fifiia vill göra en musik video så skriver jag i det. sen har jag många idéer till dans och vill inte glömma danssteg, så skriver jag ner dom. Och allt möjligheter. =)

förhoppningvis kommer jag kanske skriva ner mina tankar, kanske blir som en dagbok?:)


nördserie.



hade en basketmatch idag mot herrar. vi förlorade. ska spela mot dom igen på söndag och jag är säker på att vi vinner denna gången.


and you, my angel =) TACK . att ha dig där på plats, betyder mycket för mig.
 



BLACK - always <3




P.S

Nu när jag ska till Vällingby centrum så ska jag absolut köpa två hårpaket och det blir svart/blå sorts. Har alltid haft den färgen . Den passar mig helt perfekt! Just nu är mitt hår alldeles för tråkigt, så jag behöver fräscha upp mig. Ikväll eller imorgon ska jag färga mig och mitt hår kommer att lysa upp hela Stockholm =)


v-by !




Drömde inatt att jag spelade mycket på basket plan i Taiwan och jag gjorde jävligt bra ifrån mig. :) Hoppas att drömmen sker i verklighet.

Nu har man klätt sig och ska snart kila till Vällingby Centrum. Jag ska bara köpa några saker som behövs till Taiwan. ikväll basketmatch - funfun!


shoppsugen.




sitter på sängen med jennas bärbardata hos farmor&farfar i en gästrum. ensamhet. jenna sover. jag var nyligen på kista centrum, för en akut lång strumpor byxor. men jag stannade där i en och halv timme. jag hittade en jävla massa kläder som jag ville prova. jag provade och ville ha allihop kläder som jag provade. herregud vilket lyx det skulle vara om jag var rik. jag gick hem till farfar&farmor, för min villa är renoverar så det går inte att bo där i några dagar nu.det är oviktigt. jag kunde verkligen inte sluta tänka på kläder som jag provade. sitter här och funderar på hur jag ska ha pengar för att köpa dessa kläder. jag är så sugen på att shoppa. en shopptröst, kanske ? jag skulle inte ha gått dit. men kanske säger det mig något? att jag ska ha dom? :D 

eller vad säger ni? 

  
jag ska dra nu. här hos farfar&farmor är så tråkigt. finns inge & göra. som sagt - jag sitter här alldeles ensam i gästrummen. passa på och hämta min mobilladdaren som jag glömde hemma. mamma har tagit med dom till min morbror. han bor nära, så jag ska dit och hämta laddaren. sen få vi se vad som händer ikväll. jag kanske smiter igen till kista och KÖPA allihopa ? :D och hålla det hemligt för mig själv ?:P 


halloja !


DANCE FLICK



vill absolut se den filmen - dance flick! bara 4 dagar kvar tills primerären.
jag längtar =D

tankar.

Jag vaknar och ser att det är alldesles för ljust ute. jag brukar såklart hoppa upp från sängen och se det som en ny dag i mitt liv. de senaste veckorna har jag inte velat gå upp fastän jag vet att de inte hjälper nåt genom att bara ligga kvar i sängen. jag kämpar för att gå upp från sängen och det har jag alltid lyckats med. Det var tack vare viljan att leva och upptäcka nya saker så jag kan få nya kunskaper.

Under dage, tänker jag  alldeles för mycket. ibland åt ingenting. ibland sjunger jag med  min stängda röst. ibland undviker jag att tänka, men tankarna kommer ändå då jag inte vill tänka. det gör så ont. jag försöker såklart göra dagen bättre även om jag har ont i mitt hjärta. det fungerar utmärkt bra. men saknaden är såklart stort efter någon... hälften av mig är borta. livet kan inte vara för givet. jag försöker göra det bästa av situtation. att leva. att försöka minska tankarna som får mig att "må dåligt" till det bästa. 

jag vill vara lika stark som jag var innan. och jag vet att jag kan bli det. men frågan är när?  



förresten. jag lättade bara mitt hjärta i min blogg.

om en dröm.


cp bild - jaja. 

Om 30 dagar åker jag och basketlaget till Taiwan. Har fortfarande svårt och tro att jag följer med! :) Nog om det.
Köpte även en ipod förra veckan. tar med den överallt med min älskling hörlurar som jag fick på min födelsedagspresent (april sen).

Inatt drömde jag en konstigt dröm. Drömmen var som en saga. Jag fick min dröm prins till slut - hur det kom sig jag fick prinsen, vet jag verkligen inte hur det gick. Jag vaknade och drömmen försvann förutom att jag mindes bara att drömmen var sagan och jag fick min prins. Tror ni att drömmen ger en tecken ?    

RSS 2.0