punkare? NÄ!

jag kallar den inte för punkare - det måste finnas någon att heta och jag vet tyvärr inte. punkneon, ksk?:P



 

image209image210




Yo! Ni kanske undrar vad jag gör med dessa bilder? Jo, jag ska förklara. På vägen hem mötte jag en tjej, som bor i samma område som jag. Hon såg annorlunda ut, en vanlig tjej och söt. (ser ut som en svensk) Hon såg ut som alla dessa människor - en vanlig tjej, punkt slut.


Jag blev förvånad att det var hon. Hon har förändrats! Ärligt, jag saknade henne som förut. Jag kände inte henne egentligen men har sett henne i busshållplats ganska ofta så jag visste hur hon såg ut. Nästan ett år sen har jag inte sett henne, eftersom jag inte är i Stockholm oftare pga studerar i Örebro. Hon brukade ha olika hårfärg - rosa, grön, blå men säkert gul, rosa, lila & mera. Hon klädde sig starka & annorlunda kläder, som ser ut nästan typ på bilden. Förresten på bilden är för ganska överdriv, bara så ni vet.


Hon hade ungefär samma typ där och jag tyckte att det var fantastiskt, eftersom hon våga använda och hon var så självsäker när hon gick ut och såg på när folk tittade på henne (ksk inte men för mig verkar hon vara det).  Hon var ballt och hon lyste alla, enligt mig. Hon såg inte direkt som en punkare, utan som gladfärger med egen stil - typ som japan, om jag mindes rätt. Hon har en stor syster, som var snobbigt (tror att de ä systrar & jag tycker i alla fall att hon va snobb på grund av hennes kläder. Haha) och hon var också söt. Ja, systrar? Olika stilar? De pratade ofta och de har lika ögon, näsa & läppar, därför tänkte jag att de borde vara systrar. Men så nu, är hon en vanlig tjej... hm, jag saknar att se på henne när hon hade sådan kläder och det passar henne toppen!



Jag säger det här, eftersom jag tycker det är kul när folk unna sig något med annorlunda stil som ingen har, om ni fattar vad jag menar. Ibland tänker vi: fyfan hur kan de klädda sig så... men samtidigt det är deras personlighet? Man är bara sig själv. Sjukt att jag saknade henne som förut men inte nu? Jag tror att det kan betyder att jag tycker det är kul se med olika folk som har sådan kläder och det lyser alla, särskilt mig. Jag själv inte kan ha de på mig för det är inte min typ men att se på, är vackert. de skapar sig genom tecken serie, eller vad det nu heter...


den säger mycket väl...


image205



Älskar denna bilden!



Jag blir avslappnad
när jag tittar på den



Att dansa är att uttrycka sig känslor.

Och jag mår perfekt av att dansa.

En sån härlig känsla.












__________________




image206

Hela veckan har varit toppen - jag är nöjd med min "semester" från skolan. Snart ska jag dra till Örebro, kanske på onsdag? & Äntligen får jag träffa underbara katter (jourkatt) som Emy passar de just nu.. Jag har saknat er söta Zita & Lahja. Det gläder mig att höra att ni trivs bra hos Emy. Tack du, Emy som tar emot katter. Det betyder mycket =). När jag återvända till Örebro, är det dags igen att plugga ihjäl mig. Jag vill kunna klara uppgifter och så...



Jag funderar på att igång med träning. Jag har inget lust med styrkträningen... jag vill dansa men ska börja i höst. Eftersom jag är lite sent med terminen, så jag kan inte börja nu. Sen vill jag självklart spela basket, det har alltid vara en del av mitt liv. Men jag orkar inte träna och jag har ingen motivation på grund av skola. Jag ska egentligen inte skylla på skolan men på ngt sätt har jag mkt plugg och man vill så klart träffa vänner efteråt när man har pluggat klar med sina läxor. Men jag ställer så klart när de spelar en match basket, som att leka eller matchen... men inte träna. Nu tänker Jennifer träna med att simma varje en timme en gång i vecka och jag funderar på att hänga med henne.   




offer :/



Ja, där ser ni på bilden. JAG ÄR KÄR! Skor från Bianco. Men nu måste jag lämna tillbaka de eftersom dessa skor är stora för mig, inte för stora men de sitter inte fast på mina fötter när jag går... så det blir lite jobbigt! Jag provade först med storlek 36 men de var lite för lösa, så jag provade med sulan och det kändes bra. Köpte direkt och sen provade jag hemma - omöjligt att ha de!


När jag köpte dessa skor, kollade jag runt i stan igår med min tvillingsyster och kollade efter skor till henne, då råkade jag bli kär i några andra skor från Scorett - de rosa björnborg! Men vadå, det finns inte mindre storlek. Ödet menar att jag skulle ta de som jag köpte i Bianco och så behöll jag de ändå... men nu farväl! Vad ska jag göra - jag älskar mina fötter, jag erkänner! Av hela kroppsdelar så väljer jag mina fötter eftersom de är så små och söta men nu? Ska jag klaga över att de är för små? Hm! I footlocker skoaffären - letade vi efter skor till t-syster och dessa skor var för stora för henne och hon ville ha storlek 36. Gissade vad de sade till oss? 36 storlek är för barn? Oh my god, jag garvade! I footlocker, dessa skor för mer än 36 storlek har läckra skorna! Mindre 36 stl har för fula skor. Haha jag tänkte på den tiden då jag köpte ett par skor därifrån och jag var galet i de och nu mår jag illa av att jag ägde en, då. 




                                     bilden på rosa björnborg skor - har dessa i mobil men sladden är i örebro & jag ä i sthlm, så :/


WHERE ARE YOU?!

image201


hallååå, varför snöar det? jag orkar inte! GE MIG SOMMAR!
jag vill kunna njuta av värmen och det underbara klimat, gud vad jag LÄNGTAR.... det känns som om jag bara vill dra härifrån till något varmt ställe nu! 



- tack för idag söta du, M <3

det blir kate moss parfym

  
image200

Yo, nu har man köpt katemoss parfym. jag tänker i alla fall köpa en burberry parfym någon gång under sommaren. Så jag kan ha två olika parfymer - en på vardagsliv & en på speciella tillfälligt

of course jag har ingen personlig parfym och jag håller fortfarande på att leta efter en. Mansoo love my cinema parfym hmm, men själv har jag blivit less på den.


Likiis födelsedagsparty igår



image179

 



Ofc det var toppen igår!! Tackar brudar!

-         Liikis fyllde år

-         Förfest hos mig

-         Hjärtat off förfest men kom efter pga jobbet

-         Laroy i Strueplan

På vägen hem, kaos! Åkte m buss och i bussen blev det slagsmål och poliser/vakter kom. Alla gick gå av i bussen och det var mardröm. Jag & Ängeln funderade på att gå hem men hon vägrade för hon visste att det va långt dit... hm, en massa saker hänt till slut åkte vi med taxi hem t henne.


Bjuder lite bilder =) ...ksk mer kommer?






kate lr burberry?


image177image178


Jag har ej bestämt mig vilken av de jag vill ha... de luktar så fucking gott! Jag får väl fundera tills jag är i stan och bestäm mig att köpa en av dom. Jag tror mer på Kate Moss, för hennes doft passar tydligen mig. Men burberrys doft luktar ändå på ngt sätt unikt.. ehm, får väl fundera.

kate moss - för mig är du vacker.





no rubrik.


image173
GRATTIS på din födelsedagen, LIIKIS !




Gissa vad, Liikis! Jag kikade och kollade bilder på oss tillsammans under sommaren 07. Jag råkade se bilden på tallrik och jag är sugen på att
 äta den med dig igen... well ska vi?:D



                                                                                                                                                 (old pic)


 

________


 


Åå, jag såg en silver hjärtform örhänge igår i gulan och tänkte köpa men fan, de tog slut idag! Skulle ha lagt undan den igår, Jag får väl skylla mig själv.

Jag & ängeln drog till Urban och där vill jag bara ha ALLIHOPA! Om jag hade vunnit några hundra tusen hade jag köpt en massa därifrån!



 

Jag köpte den idag och jag är redan kär i den. =) alla luktar gott förutom en.








__________


Ikväll blir det förfest hemma hos mig. Jag tror jag ska ha rosa strumpor med någon svart klänning eller topp... har inte bestämt mig. Får se vad som händer ikväll innan tjejer kommer hit. :D Jag får lite ångest eftersom ute snöar och jag vet inte ens om jag ska ha pumps skor eller inte. Lite pinsamt om inte, eftersom vi ska t Stureplan? Lyxig & snobbig ... Bättre att ha pumps skor? :D  


Dakota Finning



image172

Hon är min favorit.- (en skådespelare)
Hon e så begåvad och helt fantasiskt !



Nicholas Hoult



Lite chockad - pojken m film som heter about a boy och nu ser han ut så här!

image170image171

ooh my good :D


15 mars.



                     My outfit  - oviktigt men aja, jag härmar er. haha!

                                                                   
                                                                                         
Mamma envisade med att kör mig till Vällingby   Centrum runt kvart över nio. Hon tog på sig morgonrock, haha skratt! Kunde inte låta bli så jag tog en bild på henne.


Bojana följde med och hälsar på Stockholm i en hel vecka.
Hon sover hos Melihat. Du kommer nog vilja att flytta till Sthlm när du blir stor =)





The girls on the way to a bar!




 
Vi var på Balthazar, det ligger iallafall i götgatan, slussen.
Cecilia, Rebecca, Sofia, Emelie, Therese, Alexander, Veronica, Melihat, Bojana och jag... vi tog det lugnt och jag har haft det skoj.





Efter baren stängde klocka ett så drog vi hem och jag hängde med Melihat och Bojana till tunnelbanan till Vällingby Centrum. Jag bor nära Vällingby C också, så jag passade på att ha sällskap hem. På vägen hem lekte Bojana med min kamera - helt galet. 315 bilder var det. Haha! Melihat & Bojana gjorde sin tradition bild och jag har väl ingen? =( Men äsch, d kommer... hihi! bjuder på några ointressant bilder ;)




smile

image147

Shoppa, vänner, familj, ute, party & myskvällar.



Jag försöker undvika att shoppa men innerest vet jag att jag kommer att shoppa några plagg här vecka. Hihi (;



I mitt hem är det något som är konstigt. Jag kom hem idag från Örebro och jag blir seg och trött... är det för att jag slippa laga mat, tänka på skolan, hur jag ska göra.. osv? Och nu vet jag att jag inte behöva tänka på någonting eftersom jag är hemma i Stockholm stad? Det är skönt att vara här. Ni anar inte att jag längtar tills jag tar student. Håll ut jiin!



vänner - ni förgyller mitt liv . ni ä värda, allihopa <3



(bilden - falsk leende)

nöjd..?




image144

Imorgo drar t sthlm! off skolan två veckor - ÄNTLIGEN!


Hursomhelst ä jag nöjd m rosa strumpor.
Det känns läskligare att ha de på mig.
Men ändå känns det härligt. Jag kan inte beskriva med ord...




hmm, jag glömde nämna att jag fick bamboo örhänge för
längesedan som jag hade önskat mig. Men nu är jag sugen på
 färg silver och tänker köpa en snart.   





sofie - saknar dig <3


 

?



Jag såg min kollegieblock och det stod:


Frågan är vem som är blåst?

Blondinen som råkar vara blond eller brunett som tror att IQ sitter hårfärgen?


Jag småskattar å bjuder den för er... minns ej var jag hittade den.

blir ej..


Jag OFF CHRIS BROWNs nattklubb ! Har ej köpt biljett och det e ingen idé. Man vill väl inte förlora pengar om man inte kommer in 20 årsgräns? Bättre skit i ... ja, synd att jag missar honom. men d gör inget ...:/ jag gråter inte iaf :D


Rihannas konsert blir imorgo! Jag ska ej med.. men hoppas hennes konserten blir lyckad. :D

STHLM nu på fre - kvar en hel vecka! LÄNGTAR! <3







bianco

image139

Jag var inne på bianco affären igår - jag såg en massa läckra skor som jag blir förälskad i! Hittar ej bilder i hemsidan. Men en av de finns med på hemsidan.


Jag har bilder i min mobil men hemma it krånglar så jag kan inte ladda upp bilder och visa det för er. Är i skolan :/


Ååh, vill bara köpa de jag tycker om! Ska fundera om jag ska köpa eller ej :D  







P.s Jag har köpt en rosa strumpor och provat de. Jag kunde inte prova innan eftersom det var i packningen. Färgen passar mig INTE! De var för ljusa! Jag ska försöka lämna tillbaka den och vi får väl se om jag lyckas. Sen ska jag köpa en annan som jag såg på en annan affären. Ej ljus rosa i alla fall.




bästa som finns.


image138

Will Smith

Ingen slår dig!

Du som vill bli världsmästare skådespelare. Men du är redan det, enlig mig!

Ni vet redan att han har varit med i jakten på lycka och hans dotter grät för hon inte fick vara med i filmen som hennes storebror fick. Will lovade henne att hon skulle få filmas med honom en annan gång och de har redan hittat ett manus som passar båda henne och Will. Är det inte för jävligt sött? :D


piiink



image137

Vad gör bilden? Yeah, jag funderar på att köpa starka rosa färg strumpor. Dags att våga prova! Tänk om de verkligen passar mig? Jag har för många svarta kläder, så passa på ha en hel svart klänning med starkt rosa färg strumpa. De skulle va HÄRLIGT & LYSER! Få se om jag köper en ;)


Kommentera? Vad tyckt om rosa strumpor på mig?




Ä i skolan just nu å har lektion ... IT KRÅNGLAR hemma fortf, orka!


RSS 2.0