jag inspirerar folk...

Med min lugg. Allför många har börjat våga och klippa luggen. Innan det, har jag alltid velat ha luggen. Tack vare Nicole S - från pussycat dolls. Sexig woman!. Hon inspirerade mig, det ledde till att jag klippte mig när skolan startade efter sommarlovet. Nu klipper många sig, så jag börja undra om jag har inspirerat folk :) Om jag gjorde det, så glädjer det mig =)






 


sötkisse?



visst ser Milbo farligt ut?? ne, Milbo gäspade bara ;) piiii söt! LOVE! 

the girl next door




har aldrig sett någit liknande ! kan inte beskriva med ord. ni måste se den själv. men en varning, det kommer göra ont i era hjärta. det gjorde i mitt iallafall och jag kan fortfarande inte sluta tänka på den filmen.  när man tänker, så svider det i mitt hjärta. helt sjukt.... tänk er, att det finns därute, som folk lider mer än den filmen. värst av alla, det var bara ett barn!

filmen är besgerad på sanningen - år 1958.  

vefan...

Jag försöker komma på något att uppdatera blogg med. Men äsch, jag hinner inte sitta här och tänka. Jag får väl bjuda tre bilder från igår. :D 

 my outfit




 
dagens kul bild :D



old pitcure.

 kika madeleines blogg, finns länken.

Mamma - de är du!
jiin - ne?
Mam .- det ser ut som du! finns ingen någon annan som skulle se ut som du!
jiin - hur kom d sig att d ä en gammalt bild?
Mam - av miljarder folk, skulle jag ändå visste hur du ser ut. du fattar inte!

hihi :D skrattar!

ME LIKE DANCE! <3




Jag har börjat med street dance på torsdagar i dansskolan. Å, sandra heter hon som är min danslärare. Gissa vad? Jag är KÄR i hennes kropp & hennes läckra rumpa. Haha! Seriöst, jag stirrade bara på hur hon dansade, så jag tittade inte på folk som försökte lära sig utav henne. :D Men men, på danslektioner har jag börjat sen skolstarten. det är väldigt kul och jag hängde med alla danssteg. jag minns de fortfarande ... bara så ÄLSKAR! De flesta har sagt att jag verkligen har talang. Men jag försöker att vara bli proffs =D bliiink. Ska uppvisa vår dansstreet på december, den vi lärt oss under hela termien. Vet inte när i december, men jag ska tjissa er. Det ska bli spännande !



Sen har vi andra danssätt, street/hiphop med döva, som vi har visat i opensign. Jag tränar varje dag m flickor & två pojkar förutom på helger. att dansa är så KUL! Jag njuter varje gång jag dansar. Det är min PASSION! Punkt slut! :D Vi tränar det tills 15 nov, i stockholm ska vi uppvisa den för 500 people som ska sitta i publiken och titta på oss. Fan vad nervös jag kommer att bli! I open sign, var jag fett nervös och oroligt över hur dansen skulle gå. Men det blev succé! :D för kort, så vi fick lägga in fler danssteg till den 15 nov.... HOPPAS det blir bra!


Ni borde prova m streetdance =D d är roligare än att träna på styrketräning.


hudrengörningsgrejer.


Som ni vet, har jag velat beställa dessa proactiv produkter som finns. Jag beställde för några veckor sen. Jag blev så ivirig över hur snyggt det skulle bli på min hy, Men tvärtom, det blev en mardröm! Suck . Jag fick massor av finnar och utslags. Förbaskatt också! Så jag tror inte att dessa produkter passade till min hy helt enkelt. får väl bara acceptera det. Ska återigen till de vanliga hudprodukterna, som jag hade innan - billigare cliquie, eller vad det nu heter.


kasst!



Men funderar faktiskt på att börja med neutrogen hudprodukter, som min kusin har. Det funkar på henne. få väl se om de fungerar på mig.


stockholm - LOVE

jag saknar att vara här. jag saknar min stockholm people! längtar efter att få bo här efter studenten. <3

 tagen av hjärtat.


träffa den som gör dig glad och förgyller din dag... kära vänner, vilka ni än är ... så är ni betydelsefullt för mig. i mina ögon :) ni har fått mig att le, att må bra, att vara lyckligt & att vara starkt.


 today <3




äter middag nu m familj , sen t heron city & bowla . :D peace


vad ska jag göra...?

jag har inte påbörjat mitt projektarbeta än. max ångest. men ja, de är min problem, ej era. nu ser jag hela livet framför mig. vad jag vill göra med mitt liv efter studenten. oroar mig just nu för balen och studenten, hur de ska se ut och så..ja, det är långt kvar dit men ändå så är jag orolig. rädslan för att tiden ska gå snabbt, när det redan är. se nu med mitt projektarbete. vissa har sagt till mig, att bättre börja med det nu., men det känns som om jag inte vill lyssna till andras råd. hmm...

mitt liv , ja det ni... som sagt, jag borde inte ha  för hög förväntning. man kan bli besviken sen.  vill leva nuet, som britney spears sjöng i am not a girl, not a woman. love this hard! känner mig träffad ! vill uppleva massa upplevelse, men hindras alltid. inte så enkelt att få som man vill - allt handlar så mycket om cashcashcash.
 


I'm not a girl,
if you look at me closely,
You will see it my eyes.
This girl will always find
Her way.



I'm not a girl
I'm not a girl don't tell me what to believe.
Not Yet a woman
I'm just trying to find the woman in me, yeah.
All I need is time
A moment that is mine


bjuder på en bild...





togs idag innan till skolan.  hade bara lust.  (madeleine, du undrar säkert när ;P haha under tiden, då du sov :D )



nu är man i stockholm, min älskade stockholm.  ska snart dra och fika m stockholmare flickor.  love hårt. 
mitt liv - fortfarande på toppen, om ni undrar.





förresten, tack till söta emy som fixade min designblogg. jag hade inte förväntat mig att hon skulle fixa såna här designen., det blev visst snyggt, gissa hur glad jag blev :D peaaace


En liten hälsning

Här får du din efterlängtade bloggdesign. <3 Pussilipuss från Mini Cuore ;)


RSS 2.0