ses ikv, girls&boys :)

här bjuder jag på en gammal bild innan vi tog studenten.




ska träffa dem ikväll :)
pussååus!


5 feb!


5 februari eller tidigare .




det ska bli spännande.


vill bråka med mitt hår.




JAG HATAR MITT HÅR! Jag skojar inte! Är rätt irriterad! Snart exploderar jag! Mitt hår är för för för tjock och det går inte att få hår utsläppt och se enkelt ut. Håret tar ÖVER mitt ansikte. Jag försökte dra håret ut från ansiktet men den kom tillbaka. Jag orkar inte fixa till det. Nu känns mitt hår som en kudde och det är inte alls kul.

Nu syns jag inte länge till. 

Jag vet att ni tycker jag borde vara stolt som äga mitt hår, det enormtjocka håret. Men tro mig när ni är i min situation så skulle ni önska att det skulle försvinna.

Livet är hårt ibland.


granatäpple.



the world´s best fruit



myskväll today. :)





Har lekt m dans hemma idag. Jag var ensam så jag passade på :) Just lovely!
Snart kilar jag och ha en myskväll m vänner.


the fresh prince of bel-air





FOREVER <3

will smith äger, helt enkelt.
en av de bästa serierna.

 


Earth song



What about sunrise
What about rain
What about all the things
That you said we were to gain...
What about killing fields
Is there a time
What about all the things
That you said was yours and mine...
Did you ever stop to notice
All the blood we've shed before
Did you ever stop to notice
The crying Earth the weeping shores?


Aaaaaaaaah Oooooooooh
Aaaaaaaaah Oooooooooh


What have we done to the world
Look what we've done
What about all the peace
That you pledge your only son...
What about flowering fields
Is there a time
What about all the dreams
That you said was yours and mine...
Did you ever stop to notice
All the children dead from war
Did you ever stop to notice
The crying Earth the weeping shores


Aaaaaaaaah Oooooooooh
Aaaaaaaaah Oooooooooh


I used to dream
I used to glance beyond the stars
Now I don't know where we are
Although I know we've drifted far



<3


part 1

Nu är man hemma! I helgen har det varit helt underbart. 




- Sov hos Madeleine.  
- Firade tvillingarnas b-day. <3 er!  
- Basta efter frimis. Fun!  
- Åt i kolgrillen m mitt lag.
- Fixade oss hos Heden.
-  Körde nattcupen.
- Bohus Jensen.






 


08 amatörerna




Sammanfattning: Jag fick träffa folk jag inte sett på ett bra jävla tag. Det var härligt att få träffa dom :) tack till er som förgyllde min helg. Och nattcupen! Vi förlorade efter fjärde matchen. it sucks! Vi vann inte heller priset för de bästa utklädda till nattcupen. Äsch jag hade iaf verkligen roligt den dagen :)

förresten, min kamera är verkligen sliten! och jag har bara tagit få bilder. är urdålig på att ta bilder när kameran är sliten. ska egentligen inte skylla på kameran men så är det. får väl skaffa en ny kamera. väntar på att få bilder från andra.


yaaaaah !



Ser fram emot helgen. Då jag ska till Örebro och träffa mina underbara vänner! & spela innebandy för nattcupen :) 16 lag har anmält sig. Hur sjukt kul som helst. Nattcupen kommer blir en stor succé, är jag säker på! Det blir spännande ! Jag och mitt lag kallas för 08 amatörerna. Vi kallas det för vi verkligen är nollor på innebandy förutom Rozh som själv spelar inomhus sporter =D Men vi ska klä ut oss och det blir ASSGRYMT!!Kommer att ta bilder på oss och lägga upp det efter helgens slut.


heja på mitt lag, kom igen! :)

Jiin (jag)
Sandra
Alicia
Amina
David
Romel
Rozh
Razmus




gud va trött jag är efter...

att ha bara börjat plugga.

Nej, så är det här. Vaknade kl åtta på morgonen för att jag skulle till ett jobbintervju som ligger en timma från mitt hem och därefter gick jag till Skärholmen snabbis innan jag skulle börja jobba kl två i Bromma, nära mitt hem. Har hunnits handla två plagga idag i Skärholmen. Just so lovely! Sen dess har jag jobbat fram till kl nio. Jag är bara seg just nu. Sen tänker jag på att jag har två prov på fredag som jag måste fixa. Är verkligen EFTER! Orkade inte plugga under semestern. Ville bara njuta. Skyller mig själv. Vem care?:)  

Försökte plugga. Har lyckats gjort från kl halv tio tills nu. Jag orkar inte mer. Ärligt, så är jag trött, på riktigt trött. Ska gå till min sängen efter jag uppdaterade min blogg. Jag kommer att somna direkt, det lovar jag! 

Skulle egentligen inte babbla om hur trött jag var. Skulle bara uppdatera ang igår THIS IS IT. Och min betygsatt ofan, såklart 5 av 5, enligt mig ! forget him? no way! Jag har fortfarande svårt och tro att han är död! I den filmen såg han så verkligen lyckligt ut & oskyldigt. Det syntes att han längtade tills den dagen, för han fixade allt så perfekt. Han såg till hur det ska gå till innan showen skulle starta den dagen, this is it. Han ville att folk skulle se sista show som de aldrig ska senare glömma. Jag lovar ! Den skulle vara en av de bästa konserterna han har varit med om. Det märktes iallafall. Helt omöjligt att det bara hände, att Michael Jackson lämnade oss ? Lämnade i den här världen. Han glöd verkligen! Han skrattade och log. Där fångade han mitt hjärta. Vila i frid! 





Ni måste se denna filmen !  Jag tittar gärna på den igen. Blir aldrig trött. =D



This is it.

yeeeeh! tonight I'll see it!







This is it
I can feel
I’m the light of the world
This is real
Feel my song
We can say
And I tell you feel that way


Sousse in Tunis

Vi bodde på ett femstjärnigt hotell som heter El Mouradi Palace i Sousse, Tunisen.

En vacker plats men jag hade inte så roligt, eftersom det var långt till stan från hotellet. Man måste åka med taxi men som tur är så är taxin så jävla billiga där, endast 6 dinarer. Vi åt på restaurang två gånger utanför hotellet men det var inte gott så vi åt på hotellet istället och de bjöd på lyxig och god mat varje dag. Det var värt det! På kvällarna åkte vi till olika ställarna och det var lika tråkigt det. Fanns inge och göra, lixom. Men de här bilderna upplevde jag i Sousse, Tunisen :)

Det fanns en döv pojke på hotellet som jobbade varje morgon vid frukosten. Han är duktigt på att göra smoothies. Han trodde min mamma var döv (HAHA!). Han såg lika gammal ut som mig. Han försökte prata med min mamma och hon försökte säga att det var jag som är döv. Men han fattade visst inte. Hihi.. Han var på mamma hela tiden. Men jag brydde mig inte.

Det var skönt att komma bort från Sverige. Funderar på att åka bort igen under jullovet. Alltid bäst. =D








Om ni gissar hur jag mådde när den killen tog mig och dansade med mig. Jag var hur som helt stel. OMG!



EN BILD SOM ÄR EN SJÄLVKLART DET SÄTTET JAG GÖR MEN SE HUR MIN BROR SÅG UT. DET FÅR MIG ATT SKRATTA VARJE GÅNG JAG SER PÅ BILDEN. JAG NJUTER AV ATT SE DENNA BILDEN!





Paradis. Stan. Sola. Bada. Strand. Juice. Dansshow. Taxi.
Turkos. Pool. Alladinstil. Hästridning. Fyrhjulning. Raggad. Al Zahra- tunisisk afton. Restaurang. Ansiktetsmassage.
Spela spelkort. Kamelridning. Musik. Landsbygden. Palm. Deafpojke. Vatten. Bowling.
Crepes. Boys. Show. Oliverträd
. Bara vita hus. Flygplan. Solnedgång. Kattungar. Sommarkläder. Männikor. Promenader. Sol. Gladitorskor. Sova. Kall Cola.


POFF 


RSS 2.0