yesterday is history and tomorrow is mystic.


inte tid med att blogga.
sugen ny header. få fixa det senare.
lämnat tillbaka skinnjackan. jag föll inte för den. vill ha en annan.
söker en ny vinterjacka! jag frös som fan. jag kunde ha dött. help. vinter + jiin = noll passar.
tunisen den 23 okt till 30 - helt underbar!
jag dansar alone. 
smallville tillbaka - just love it!

inge och att säga för den här vecka har jag jobbat och slutat sent, så det händer inge speciellt. men imorgon händer det något mystiska dag. detta gör mig spännande . kanske den bästa dagen i mitt liv eller kanske not!



(citat)

Hold Me
Like The River Jordan
And I Will Then Say To Thee
You Are My Friend



mysday m isabella igår.


softade hemma hos isabella igår. lekt lite med kameran så gillar vi båda den sista bilden på henne. aawh !!

idag:

kolla åhlens i vällingby centrum
köpa sprit
fixa ngt till hörapparat
träffa ev fanny & isabella
möta romel
basketträning
ladda ner OTH serie ;)
plugga körkort

puss på er sötnosar =D







historisk

du gjorde det, isabella !!

en kort skinnjacka.




nu har man köpt en skinnjacka. men vet fortfarande inte om jag ska behålla den eller inte. det sitter rätt snyggt men på något sätt är det inte lika snyggt.  vad tycker ni?




nu är man riktigt hungrig. väntar på att släkten ska komma hit, så vi kan börja käka. min mage kurrar...



one tree hill

ja, det ni! jag har börjat titta på one tree hill. det visades på tv för längesen! tittar nu på första säsongen. ville bara tillänga att jag inte kan sluta titta på chad michael murray. OMG FÖR SNYGG!

skulle på basketträning ikv men planerna för ikväll ändrades. vi har en viktig gäst som ska komma hit, så halva släkten kommer också. pappa vill att jag ska stanna här och träffa den viktiga gästen. jag mår redan dåligt av att inte träna. så jag ska träna nu på torsdag med F95orna. det är bra, för de tränar på styrka och kondition. det behöver jag! :D men äsch, just nu ska jag kila till värmdö och prova en skinnjacka som är slutsåld här. värmdö är väl lite utanför stockholm? :) de har storleken jag vill prova innan jag riktigt bestämmer mig om jag ska ha den. detaljer skinnjacka, ofan vem vill inte ha det?:)




I miss u ...


You made me happy every day in Taipei


lsw & fifia <3


Ikväll firar vi fortsätter med guldet! Vi tre girls bestämde nyligen om att ses ikväll & fixa middag tsm hemma hos mig. Sen avslutar det med drycks & gott snacks samtidigt ska vi skvallra varandra om vad som hände under festen i Taipei. Ni som inte vet, så har vi tre tappade bort varandra. Det visade sig om hur jävligt kul vi hade på festen med andra sköna människor! 



Egentigen skulle laget ha en fest hos Cissi F. Men det blev inställd. Vi tre vill inte att det ska vara inställda så det blev hos mig ist. 
 


vi spöade USA!





Fan fan fan vad bra vårt basketlag är! efter alla dessa år har laget strävat efter att vinna guld och det gjorde vi i Taipei! Guldet är vårt nu! Jag finner absolut inge ord till den segern! Tack till fans, för ni stöttade oss. Utan er hade vi inte vunnits! Ni betydde så jävligt mycket! <3




 min kam.



svenskdovidrott.se och svt.se/teckentorget plus taipei.blogg.se där kan ni läsa vad som hände under veckan vi var på resan. Resan dit har varit både upplevelse och fantastisk! Helt oslagbart! Jag fick lära känna mitt lag och de har varit som en familj för mig. Hjärta till er!





taipei always in my heart and i will never forget the moment in taipei 2009 deaflymipics





ps, fotograf: hans rimberg. + more bilder fr taipei? kika in min facebook. ;) 


RSS 2.0