är hemma ! :)


Snart kilar jag och träffa söta vänner. Vi ska äta ute på en restaurang. Ska bli riktigt roligt å träffa dom. Pi längesedan. 

___________

När jag är väl vid datan igen så ska jag försöka kortsammanfattning om min resa till Tunisen plus lite bilder också. Men här har ni en :)






ush , jag badade aldrig i stranden, så ni vet. det var shitshit kallt under vattnet! och ni, jag har bara hunnits sola i två dagar. it´s suck. men jaja .. hellre där än i sverige, det kalla sverige :)

POFF !


Tunisien, här kommer vi!


tog den bilden i zakynthos 2008.



Borta 23 -31 okt.

Åker med lillebror & mamma plus farbrors fru och deras två barn.

Jag + sol = perfekt!


en soft outfit.


hade på mig den igår. kände mig så soft i dom kläderna. 


_______

Idag ska jag ge mig av snart och träna innebandy. Pi oviktigt. Hihi men bra att träna inför nattcup den 7-8 nov.. Men innan träningen ska jag träffa Amina en stund. Vi ska göra ett hemligt projekt tillsammans. Det ska bli roligt. Vi får se om den går framåt.  


Hennes&Mauritz

Köpte några plagg och Josefine ville att jag skulle visa vad jag har köpt.
Så här:



leggins
linne
tunntröja
kjol

Allesamman är från H&M – billiga, ju =)


my heart will go on.



(citat)
Every night in my dreams
I see you, i feel you,
That is how i know you go on


Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on


Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And you're here in my heart
And my heart will go on and on

__________


snart kilar jag och shoppa lite. har lagt undan några igår. =)
ska träffa jessica. det blir roligt! det var ett tag sen. vet faktiskt inte vad vi ska göra ikväll. låt ödet bestämma.
imorgon workshops dance med bounce, helt underbart!! jag lovar att jag ska ta med min kamera och fota. plus träffa madeleine också. <3


Min första plugg på länge.

Det kändes verkligen konstigt! Min kurs (komvux) startade idag och jag får en redan uppgift som måste göras klar innan fredag. Och det är engelska så jag känner mig lite stressigt. Jag vill kunna göra bra ifrån mig…


Har suttit i tre timmar på att fixa en uppsats. Fortsätter imorgon om jag får en engelska bok… för jag har inte fått engelska boken än som jag beställde i torsdags.  Det gäller matte också.


Efter pluggande bruka jag dra och träffa kompisar. Men nu gör jag det inte… känns fan konstigt. Här i Stockholm bor folk långt ifrån varandra och klockan är rätt mycket, så det blir svårt och ses nu när alla andra är säker trötta eller måste sova inför en ny dag imorgon.


J
ust nu saknar jag katter som jag hade i Örebro när jag var jourkatthem. Katter fick bo hos mig tillfälligt tills någon ville adoptera katter. Sammanlagt har jag haft 14 katter. Och jag har inte glömt varenda katt som har varit hos mig. Det bästa med katter är varje natt och varje morgon plus när man kommer hem och veta att någon väntar på mig. Helt underbar! Det också när man pluggar, gör katter gärna mig sällskap. Man mår verkligen bra av det!


En katt kan göra en människa glad.



Än idag ångrar jag fortfarande att jag inte adopterade Elvin, mitt första jourkatthem. Elvin hade med sig sin syster Bella hos mig också. Elvin hade en sjukdom som kan varar livet ut. Men han fångade mitt hjärta! Jag är rätt avundsjuk på den personen som har honom. Hoppas han är lyckligt, liksom alla andra katter.  Känn er saknad! 





   


Bilden togs av jiin. katten är inte elvin. den katten älskade min lilla små skål. så ungen var han! <3
se hur sött han sover i den.




Tänk att få vakna en morgon med känslan av att kunna gå åt vilket håll som helst eller inte gå alls, att känna en absolut valfrihet.

 


! PUSS !






RSS 2.0