Vi vann! :)




Fan vad bra vi är! Första gången för mig att uppleva något så speciellt som att vinna guld i EM-U20! Allt var tack vare hela laget! & coachen, Cecilia Ferm! Utan dig hade vi inte vunnit! Sista matchen mot Ukraina var det som finalen spelades mot och det avgjorde om vi skulle vinna eller inte. Vi måste var tvungna att vinna med 10 poänge för att kunna komma hem med guldet. Vi vann med 26 poäng mer haha! Den sista matchen var den bästa händelsen i mitt liv. Jag njöt! Nu känns det trist att komma hem och inte kunna köra fler matcher. Energin finns kvar!



 

Det finns nyheter under matchveckan - hemsidan: http://iof1.idrottonline.se/templates/News.aspx?id=2877




Upd bilder senare. Håll utikt =D


R.I.P Michael Jackson

Vaknade kl 4 på morgonen den 26 juni. Gick för att gå på toa. Efter toan ville jag kolla vad var klocka. Jag letade efter min mobil och då såg jag ett sms från Akan och han skrev något i den stilen: Beklagar att din idol Michael Jackson gick borta. Jag blev rätt chockad och jag visste inte om han retades med mig eller inte. Jag svarade inte, för jag var i Polen.  Jag gick tillbaka till sängen och försökte sova. Jag kände mig rätt orolig men sen vaknade jag och fick höra om nyheten att Michael Jackson verkligen har gått borta.. :( :(



Ofattbart! Du lämnade oss! :(   We will never forget you, MJ!



När jag var liten började jag lyssna på musik och det var den förste Micahel Jackson som jag lyssnade och började älska hans dans & musik! Den bäste king of pop, king of dance, king of the world! Därefter började jag tycka om många artister och det var nog tack vare honom som jag började lyssna på olika sorts musik. Utan honom skulle jag inte sitta här idag och lyssna på musik eller börja lära mig dans. Han kommer alltid finns i mitt hjärta än så länge jag lever.

Du eller ni vet att Michael Jackson är KING på hans musik, så jag kan inte välja vilka låtar. Jag älskar MÅNGA+++ av hans låtar. Men får väl ta det som jag tycker mycket extra om.  






YOU ARE NOT ALONE 




Heal the world





Keep in the closet <3

studentfest !



Nu har jag & jenna en studentfest i Kista, Stockholm :)
100 gäster, herregud :D or more :D

Ser fram emot det.
Ser ännu fram emot imorgon! För då är det dags för mig att åka t Polen.





:´(




en glädje bild!



<3





..............?

nu är man liksom vilsen :)



Något att se fram emot.





Ja, snart blir det EMU20.
Det är inte lång tid kvar!
21 juni åker vi till Lublin i Polen.  
Kommer att träna mycket
 innan vi åker. 
Efter träningen mår jag
alltid hyfsat bra.
En härlig känsla det också. 
Snart ska jag träna m att skjuta
basketboll på gatuplan.












Efter Polen åker jag & min SILENCE dansgrupp till Frankrike den 2 juli! :) där vi ska uppträda med vår dans:) Hur härligt som helst! 



NI ÄR BRA!





















Gissa vad jag fick veta idag? Min kusin Jenna har tagit körkort IDAG! Åfan, gratulerar! Jag kan vara ärlig, jag är ganska avundsjuk på dig :) Nu börjar jag bli sugen på att plugga till körkortet.



OFC!


Vill man uppnå något, ska man se till att fixa det!




Låt - All in the game



BEUNDRAR MILLAN:)


Beyoncé konsert den 13 maj 09

Ca 9 timmar väntans lång tid på att få se Beyonce live! Äntligen! tänkte jag då hon kom där uppe på scenen. och jag ska vara ärlig, hon var fanimej snyggare & sexigare i verklighet. jag är jättenöjd med konserten trots 8 timmars otåligt väntetiden m kylen innan som vi upplevde innan vi fick komma in i hovet.













Du är vacker!


Illegal dans 09



Ni måste se den här =) Romel & Gesly med sin illegaldansgrupp :) LÄCKER DANS VAR DET!

<3

SILENCE DANS.



romel jiin ida sofia åsa therese jessica gesly
idrottgalan 09 -dansuppvisningen

LOVELY

I AM BACK !

Vill absolut inte veta när jag senast uppdaterade min blogg. :) men aa... Nu har jag TAGIT studenten! Det var en fantastisk upplevelse som man inte kommer glömma under hela sitt liv. Det förblir ett minne i mitt hjärta! Tack till er, som förgyllde min dag! :D
Och även ni, som inte kunde komma :) <3

Här kommer med lite bilder från bal och student. Gick till balen med Erdem Akan den 27 maj 09 - det var en underbar upplevelse också! Jag kände mig som en riktigt prinsessa :)



 porträtt


kände mig som askungen i det ögonblicket ;)


min kavaljer :)


inne i limon - sköön!


du är sköön, Erdem =D


ville posera själv.


balen är över. vill ni veta en hemlighet? åja! det gör ni. jag vill sätta på mig min klänning igen. är jätteförtjust i klänningen. kände mig faktiskt som en prinsessa.

STUDENTEN!


ni tre - TACK för underbara 4 år i gymnasiet!


ego jiin ;)


Värst vad jag såg glad ut. Det visade sig att jag var jättelycklig som kom ut från jävla skolan! Nu är jag fri! Bigsmiiile!!


Min familj <3

 
underbara vänner.



next stop: härbärget ? ;)


PEACE!


ALOHA!


RSS 2.0