.






Love is life
And life is living
Its very special




 

Låt bilden talar för sig själv.


Step Up 2 the streets var....



GRYM, HELT ENKELT!

stepupo2


Vi  bokade egentligen två biobilljetter till imorgon, men vi såg den filmen igår istället. Jag måste bara säga att filmen är helt underbar! Jag dreglade ! Man vill bara vara där och dansa loss! Istället för bio skulle vi ut och festa igår, men vi hade lite problem. Men, efter filmen var vi så sugna på att dansa.. det slutade med att vi gick till Respekt som är en club på järntorget i GBG. En grym club- Inget techno! Lite skönt, kan man säga.


Måste bara rekommenderar er som inte har sett step up 1 och step up 2, se på dom!
 


jenna <3



Skönt att va m henne & babbla babbla allt strunt prat.

Idag har det varit härligt. Har varit ute och gick runt i stan... shoppat en del. Träffade även Isbelle en stund med <3







låååve smallville.

SUPERMAN ! clark&lois har jag sett alla avsnitt & nu väntar jag på smallville säsong 8 som kommer nu på höst. Tokig längtar som fan! Det är något med kraftig som gör att jag dras till stålmannen:) ett av de vill jag  kunna flyga också... vem vill inte?:D

smallville

Smallville - Clark kent så fanimej läcker. Egentligen tycker jag att han är ful men på något sätt tycker jag att han är söt & läcker. :) knas, va?





 
Annars så tittar jag inte på tv lika mycket. Jag har inte sett tv sen jag kommit hem från Örebro. Hade annat att göra och min tv kabel är urfunktion ibland så det är irriterande. Tittar istället på filmer från tankafett... ngt bättre iallafall.

Två dar kvar till STEP UP 2 in THE STREET ! Har bokat biljett till söndag. Skulle vilja gå på fredag men Jenna jobbar  sent & sen vill hon festa. Det får bli på söndag. Det gör inget, bara jag får titta den snart som möjligt! :D 
 


Snart till Göteborg !



Bara att vara m henne är så härligt !


Imorgon eller övermorgon drar jag till Göteborg och där ska jag stanna hos min kusin, Jenna <3 Jag stannar kanske ca en vecka hos hennes stora systers lya. Jag hoppas på att få träffa Isbelle med =) Saknar dig, Isbelle vetu !

Ska åka till Liseberg någon gång under helg. Det ska bli rolig!


Nu äger jag de ...

skor

Jag har lämnat dessa skor för flera månader sen pga storlek passade mig inte. Nu har jag hittat min storlek efter flera månader! Kunde inte låta bli och köpa. Dessutom var det också billigt!


<3

Proactiv Clear Skin


Jag har funderat i flera månader och funderar fortfarande än om jag ska köpa den här produkten? Det stod visst "10 miljoner nöjda kunder världen över kan inte ha fel!"

Och jag har även sett på Tvshop och det visade några kändisar som hade den här produkten. Det fick mig tro att det verka kan stämma bra. Produkten får hy att bli vacker!


rov
Jag gillar inte min egen hy och jag känner mig naturligtvis ful. Vad skulle ni rekommendera? Ska jag köpa produkten och värt att prova?

Kurdistan


Måste tillägga en sak till! Min lillebror berättade att han och hans kompis var på Mc Donald idag. De såg en schysst tjej som de inte kunde låta bli och fråga henne: Vilket land kommer du ifrån? Tjejen svarade så här: Jag har inget land.

Lillebror gissade och frågade om hon kommer ifrån Kurdistan. Hon svarade ja.


Jag tänkte att det faktiskt är så sant att hon svarade att hon har ingenstans land. Kurdistan har inget land. Kurdistan har bara folk grupp och ett språk. Jag kommer själv ifrån Kurdistan del av Irak. Andra kommer ifrån Kurdistan del av Iran, Turkiet, Syrien och så.... som ni kan se på bilden.


Så det är självklart om folk kommer och frågar vilket land jag kommer ifrån, så ska jag säga inget land. Folk får gärna fråga - Var kommer du ifrån. Då kändes det rätt ordval så kan man säga att man kommer ifrån Kurdistan. Men kanske folk bara råka säga vilket land man kommer ifrån. Men det här är mycket intressant ämne.

kuri



Ett varm te.



Jag har inte druckit teet på jätte länge. Imorse när jag vaknade och ville sova en stund till. Sen tänkte jag... ska jag slösa min dag på att sova? Lika bra gick jag upp och tog en het dusch. Ångrade mig inte att jag vaknade tidigt. Jag brukade dricka vatten eller juice till frukost Mina föräldrar dricker alltid teet på frukost. Jag tyckte absolut inte om det. Tyckte bättre om att dricka teet på mellanmål. Men annars var det ett tag sen jag drack, så jag tog teet, med vanlig smak (har inga smaker här hemma) på frukosten. Gott, tänkte jag! Vad jag har gått miste om!



Borde dricka mer teet på myskvällar (:

teet

























Tiden gick fort....

Jag hade ingen aning om att idag är tisdag. Och det är härligt att ha sommarlov!

Jag söker fortfarande sommarjobb och det är lite frustrerad att man inte har hittat något. Men (du) som har sagt att jag inte ska förvänta mig alldeles för mycket. Man kan ha otursförföljer eller vad det nu heta.


me



Om 10 dagar kvar tills premiär Step Up 2! Jag måste se!


stepupo2

Du har någon som beundrar dig ...



Jag hade mardröm inatt där jag bråkade med Liikis, på grund av att jag inte ville visa mig danssteg som vi har en viktig uppvisning den dagen. Jag vägrade och hon blev så klart ledsen & arg eftersom jag förstörde hennes dröm?? Men var det inte min dröm!?! Jag som vill dansa? Men så bråkade vi tills min mobil väckte mig så jag vaknade och tänkte  - lugn det var bara en dröm!


Jag skulle till jobbet och letade efter min mp3. Men nähe, jag har helt glömt bort min hörlurar i Örebro! Fan heller! Hur ska jag klara mig hela sommaren? Äsch, får väl & försöka hälsa Örebro så snart som möjligt & hämta min älskling hörluraren. På vägen till jobbet tänkte jag bara på Jennifer Lopez. Kunde inte sluta & tänka på henne. Vet inte varför det dök i mitt huvud bara så där. Hon är bara så vacker! Jag älskar hennes låtar! Hennes dans, hennes skådespelare, hennes underbara bilder - hela enkelt henne!

På jobbet hörde jag hela tiden en av hennes låt waiting for tonight i mitt öra - som tinnus. Härligt! Jag beundrar henne verkligen, även om jag inte känner henne. Så är hon ändå min idol, oavsett vad

jlo


JENNIFER LOPEZ




 


Satsar under sommaren....

ett år sen




Sommarjobb


Körkort


Fällskärmhopp


Resa utomlands


































Leva nuet!

Man lever bara en gång! Leva såsom du vill! Skratta & gråta - det förlänger ditt liv!

skratt

Mer om Grekland!

Skulle berätta mer om resan. Här kommer det...


Vi har:


Sett jätte stora sköldpadda

Åkt vattenskoter

Åkt med stora båt runt i ön

Åt crepes

Varit på St Nicholas strand

Shoppat

Åt olika restauranger

Spelat beach ball

Sett vackra grottor i berget

Varit på en speciellt strand som hette BLUE CAVES  - ett upplevelse!

hoppadevattenskoterhål i berg
blue cavesinne i stan
inne i grottahåller på att komma in i grottamina fötter

Det finns mer bilder men här får väl duga.


Ska blogga mer!

Jaa! Lånar pappas bärbar data & Internet fungerar toppen!

Sommar är här! Ska inte vi inte ta och sjunga en låt för sommaren? :D

tagit från mig

Sommar är här

Vi ska njuta

Hela sommaren


Sommar är här

Vi ska njuta

Hela sommaren





Dåligt låt, antar jag =)





RSS 2.0