Sweet hoome!


image249


image248

Så nu är man hemma från Grekland. Det har varit underbart & en härlig vecka med Bea & Claudia. Vi bodde på ett hotell i Krinos, som ligger i Argassi, Zakynthos vilket är en ö i Grekland. Återkommer mer om Grekland en annan dag med bilder. Bjuder nu på dessa bilder.


Lite skönt att komma hem, eftersom man blir trött på att bara bada hela tiden. Saknar liksom Stockholm - massa butiker och maaat! Självklart är det också bra att komma bort, njuta av semester och lära känna nya kulturer och en massa andra saker. Upplevelse också!





När jag kom hem från Grekland, ville jag bara sova. Men lillebror hade så tråkigt så jag gjorde honom sällskap. Vi promenerade hemifrån till Kista Centrum. Det tog faktiskt bara en timme och femton minuter. Åfan! Trodde aldrig att jag skulle orka gå dit. Men det gjorde vi i alla fall. Sen hälsade vi på min vän, som jobbade i MC. Sedan vart vi sugna på bio, så beslöt vi se på en film som heter What happen in VEGAS. Hursomhelst, skrattade jag under hela filmen. Har inte sett en så rolig film på jätte länge. Kommer absolut bränna en cd av den filmen. Ashton Kutcher är alltid bra skådespelare & Cameron Diaz är min idol. Så filmen passar perfekt för min del. Rekommenderar er att se den filmen!




zakynthos

*Min it krånglar, så jag kan inte blogga. Är i skolan just nu så jag passar på att blogga.



Vill bara säga - min lillebror & hjärtat är på jakt efter bikini till mig som jag bara MÅSTE ha till imorgo ! :D jaja, jag vet att jag har köpt bikini nyligen men vill bara ha ännu flera :D


*Imorgon kl 7 på morgon åker vi till Zakynthos, Grekland!


Bara jag, claudia & bea <3


*M<3 har kommit till mig förr igår och stannade till idag =) Det var mysmys! Du är bäst ! <3 Tack för du lagade en god mat trots vi hade inte mycket mat hemma.


Lektion ropar , suck

p.s ska jag off blogga?


so hot!




image247




På jakten efter bikini - hittade drömbikini

Oooo! Min älskade svarta bikini från Topshop. Överdelen är borta. Hmm, kommer att sakna den. Har haft den i 4-5 år nu. Min älskade bikini, du är saknad! Och du var den bästa bikini jag har haft. I'll never forget you!!


image245

Jag var jakt på efter en ny bikini, eftersom vi ska utomlands snart, under maj månad. Jag vägrar ha en enkel bikini. Min Topshop bikini var ngt extra, ny design och snygg. Så jag har svårt att köpa vanlig bikini. Det måste vara tufft, annorlunda och coolt.


Jag var hemma hos en vän och tittade på hennes Elle tidning. Där stod en vacker kvinna med bikini. Jag föll direkt och letade upp vilket märke det var. Usch ... H&M stod det! Vafan tänkte jag... 98 kr? så billigt! Var tvungen att leta efter när den skulle komma. Letade runt i internet och såg en klänning som har samma mönster som bikini. Var helt enkelt galen och måste kunna köpa bikini!


Igår meddelade min vän att hon såg bikini och jag utbrast! Jag skyndade mig och letade - och jag HITTADE! Lycko!!


image243

Köpte även klänningen som har samma bikini mönster. Helt nöjd! Ser nu fram emot utomlands, tjejer!

image244


baaye baaye <3

30 april 08


yooo, är i stockholm. Det är hur som helst härligt! =) loove sthlm.


Jag har inte kunnat ladda bilder från den förra inlägget. Det gick inte att ladda men nu är jag i sthlm och kunde inte ladda heller eftersom bilder finns i mina data som är i Örebro. Trist.


Snart ska jag åter till hur det gick med min födelsedagsparty den 25e och en underbar helg.



Den 30 april - valborg. En underbar valborgs dag. Thank you!


image241

image242



Kiss


RSS 2.0