blogg uppehåll



ja det ni. blondiner tjejer förutom me- svartskalle ;) med läcker blå ögon! me like this!


jag har inte tid att blogga. har annat att göra, så hinner inte. samt är min internet suger, så jag pallar inte surfa mycket. men kommer att blogga så gott jag kan.... annars är det uppehåll med bloggen.



livet utan vänner är omöjligt! ni förgyller mitt liv och mina dagar... <3

balklänning & studentklänning




Yoo happy people! Visst är jag duktigt som har hittat en balklänning i godtid? Jag köpte klänningen idag!
 Studentklänning har jag köpt förra sommaren - längtar att klä i de på studentdag.




Tack till er, som skyndade mig att hitta balklänningen i godtid. Utan er, hade jag inte kunnat kolla än idag. Jag skulle vara den sista minuten  som att hitta balklänningen.  Haha!




Enkelt & vacker, ska de vara! Vill inte vara överdriven med klänningen.  Är i alla fall nöjd med den! Ni får hålla utikt  i maj månaden med bilder. Erdem , nu får du snygga till dig på bal. Hihi =)










































skopaket har kommit...








De har kommit för några dagar sen. Kunde inte ta bilder förrän idag =) Men fler bilder får blir en annan gång med snygga bakgrunden...
De här skorna, känns ovanligt och läskligt. Men jag gillar de här skorna! Tyvärr så syns inte mina tår, för mina fötter är för små. Går i de just nu och försöker gå som en sexig catwomen. Som sagt är de ovanligt. Man vet aldrig, jag kanske kommer att ramla? Jag är så van med sportskor, för jag sportar nu för tiden. Nu vill man liksom kunna känna sig mer kvinnligt. :P 


   


en dag kvar usch....

Herregud! imorgon lämnar Madeleine mig och jag är inte länge ett jourhem för katter. Jag förblir ensam i min lägenhet i en hel termin? Kommer jag att klara mig? Särskilt när jag är sjukt beroende av skällskap? 

madeleine flyttar till en lägenhet inne i stan. hon kan inte stanna hos mig länge, för hon ska studera ett och halv år till.  samt jag ska ju ta student här terminen! nervös =D och längtar! men annars är jag glad för madeleines skull, som ska flytta.yooo madeleine!

och jag kan inte ta emot katter mer, för det kostar pengar. jag behöver spendera pengar på andra, som till exempel student, resa, basketlägrer och bal...


hörni, kom gärna och hälsa på mig när ni vill =))) man blir glad =D


I HATE THIS PART

 



Pussycat dolls - I hate this part. 
Bara så lovely! Lyssnade på den typ i 50 ggr nu... en skön låt!

ett skämt.


Det var längesen man hörde det här skämtet... kanske för några år sen. Men det skadar inte att visa det för er.  Man kan glädjas med ett leende när man läst om ett sådan skämt.   



Mannen ville alltid ha sovrumslampan släckt för han skämdes för sitt lilla organ. Han använde istället en dildo. När frun efter 20 års äktenskap lessnade på att älska i mörkret, så sträckte hon sig lustfyllt stönande efter lampan och tände den. Hon skrek ut: din avskyvärde bedragare! Hur kunde du? Nu får du förklara dig! Ok, sa mannen, jag förklarar leksaken och du förklarar barnen...





2009 .

Nej, fan vad tiden har gått fort! men men... HEJ 2009 ;)

 me like madeleines outfit.


Som ni ser, har jag fått tillbaka min älskling kameran! CANON äger, vill jag bara säga! Jag rekommenderar till er, som vill köpa en ny kamera.  Ta canon, helt enkelt! Ni blir nöjda med era bilder, det kan jag lova er.

Här är några bilder från nyårsfest. Njuter av bilder, boys&girls =D








Under nyårsafton :







*Firade Erdems 20 årsdag i jensen

*Förfest hos Åsa <3

*Partades i en lokal - skafferi 81

*Såg på fyrverkerier i järntorget och därefter festade vi  vidare. ... jag var helt borta :S







yeah jag vet! Min outfit var verkligen tråkigt. Sista minuten! Nästa år, får jag skärpa mig och hitta en nyårsklänning i god tid. Det har jag verkligen lärt mig en läxa, hihi (:





Annars har jag haft det så kul under nyåret =D Tack kära ni.


RSS 2.0