vibb



 

INTERNET CP! Kommer inte in på ett bra tag ... så jag tar paus från min blogg tills jag har fixat min data.

BYEBYE ; P



:D !






 

TACK u!! För du räddade min mobil bilder! de är tillbaka NOOOW ! :D













vill skrika.

Herregud! Jag var hos Claudia och vi skulle laga mat tillsammans. Jag kollade min mobil precis innan jag skulle lämna mobilen på köksbordet. Mobilen var som vanligt, det skulle vara som då jag använde mobilen i några veckor. Jag fick ett sms, läste och svarade. Sen tänkte jag inte på bakgrunden - ett självklart för jag är så dåligt på att märka. Jag märker alltid sent. Haha! Jag tänkte visa för Claudia bilder från min mobil. Jag klickade på bilder det dök inte. Jag blev lite ... hm rädd kan man säga. Sen skyndade jag mig och kollade efter kameraalbum ngt sånt och bilder FANNS ingenting! Jag blev lite chockerade men tänkte sen - jiin, ta de lugn. Det blir bra snart igen, tänkte jag. Det var ingen idé att skälla ut Claudia för hon rörde ingenting eller om jag skulle få utbrott men för vad? Jag kan inte skälla eller bli arg, på vad? Mobil är mobil?  Ja, bilder var borta! Bakgrunden också, varför har jag inte tänkt på det efter jag smsat en viss person? Gud! Jag satt ner och berättade för Claudia. Hon trodde först inte på mig men sen började hon bli irriterande eftersom jag stirrade på henne, som om jag vill SKRIKA men höll mig lugn. Hm, vad kunde jag göra? Jag stängde mobilen och öppnade igen... Det fanns fortfarande inte kvar. Jag visste helt enkelt inte hur det kom sig....


bea : omogen jävel (hon menade min photoshop) och nu tänker jag värre omogen mobil jävel, hela mobilen trots det är en ny mobil k770i och vad fan! Hur gick det egentligen? Jag rörde ingenting. Såg den va bra förut tills jag fick ett sms. Var de hon som trollade bort mina bilder? Omöjligt! Bea! du skulle ksk inte ha sagt det, alltså omogen? ;P


Nu är jag nog lite lite lite ... ARG finns kvar inom mig. Man vill bara kasta mobilen men tänk om jag sönder den och ångrar mig senare?  Helst inte .. men HERREGUD!







Krissla - du är saknad! Hoppas du har bra där borta. Jag tänker på dig...


colors...

Ledsen att jag inte har haft tid med att blogga. Jag ska försöka skärpa mig. Men har ba mkt å göra så det är lite svårt med att ha tid för data. 

Jag va borta i en vecka i sthlm - å det har va TOPPEN VECKA! Sthlm LOOOVE! :) Längta tills jag tar student (nästa år 2009) bläää ! 

image135

Bilden- det är vacker med färger och det lyser. Jag har svårt färgkläder på mig men jag försöker tycka om färger och hitta färger som passar mig. Det är dags för färger, eftersom sommar närmare sig och jag kan bara inte ha svart eller vit. - Det är dags, jiin!!  


image136

Jag råkade såg en bild här och jag bruka tycka om Olsen, för de är vackra och fina på sitt många olika sätt. Men just den här bilden, faller jag! Kom och titta närmare - är inte bilden wow?


Jag vill ha en sån frisyr som hon - supersnyggt! Jag har tjockt och tungt hår. Lågt pannan och lagom långt, inte som hennes men.... Det är svårt att fixa sån som hennes frisyr. En dröm att kunna ha en frisyr som hon ... GRR


soft...


image133image134

Idag var jag med några friends och vi spelade lasergame. Åh vilken nolla jag var. Men det var första gången för mig - inte konstigt att jag var en nolla, haha! Men det var rätt roligt! Det skulle ha varit roligare om vi var fler än 6 personer. (vi var 6 personer, då) en av de slog oss men ... efter att vi spelat lasergame fick vi spela dansstegs spelet gratis - eller .. vet inte vad det heter... på bilden kan ni kanske förstå? Och det slog jag alla på ;) lite skryt från lilla mig ..härligt ! gud för fan - GE MIG SOMMAR! Jag behöver verkligen det !


Igår tittade jag på en film som hette The Game Plan med The Rock. Det var ett tag sen jag såg en komedi film. Jag skrattade och njöt. Filmen var så bra!


today...



image132

Idag är den 17 feb och klockan slår snart vid sju tiden och den visar i kanal 5.


Kate Moss



SHE IS WOW
I love her pitcures.


image124image125
image126image127
image128image129
image130image131


ja, det finns more pitcures men jag valde bara några av de. :)

cdskivor

image117image119















image120

Tre cd skivor som vill jag ha !


Rihanna, Pussycat dolls och Nicole Scherzinger.


Får väl köpa de någon gång <3
____



image121

CHRIS BROWN ska komma t Sverige den 14 mars. Han ska väl på en nattklubb som är 20 års gräns. Vafan! Jag vill ju kunna komma in? Jag fyller ju bara en månad dit efter Chris Brown!? Suck .... Får väl inskriva mig i gästlista och få se om jag kommer in eller inte. Hoppas jag kommer in...=)  Inte ofta man får se Chris Brown i verklighet? You´re best!


Plus köpa Chris Brown cdskiva också ...  



alot.

image116

Har bara lust och visa den för er.  :)


alla hjärtans dag igår...



Å, beundraren kom och överraskade mig igår med rosor & en present. Han har verkligen lyckats få mig att rodna och bli KÄR! Yeah, vi åt, och det var mysigt med tacos och prinsess tårta. Kunde inte visa bilder, eftersom jag är i Stockholm just nu och skriver bloggen medan bilder finns i datorn i Örebro...


image114


Härlig stad - Stockholm. Ska verkligen njuta här i en hel vecka!


N i n a      s k y


 

image115


http://www.youtube.com/watch?v=0pVgfa57x1s


Det är en gammal låt som heter "move your body" som jag aldrig tröttnar på. Jag kan lika gärna lyssna på den i en hel dag... lyssnat den i en timme på tåget idag. =) sköön!




Nu är jag sugen att ha adidas- byxa och tröja... som jag såg idag på en tjej som hade på sig klädde i skolan och jag blev kär i den... jag tänker söka dansskola snart så då vore det bra att ha balla kläder! Sugen på att ha ett par baggy byxor. Har letat efter den i ett tag men hittar inte någon som jag blir förtjusand i. & BAMBOO ÖRHÄNGE! Ett måste att ha :D Tänker på det ofta nu... och lite underkläder, kanske (: 


Nu softar jag m lillebror framför teven - vi båda har tråkigt och vi funderar på att se på några bra filmer men vet inte vad... suckar! Föräldrar är hos mina kusiner... och det är faktiskt rätt skönt att va utan föräldrar - hela huset för mig själv plus lillebrorsa (jävla småbröder).



baybye


one day...

image111


Topmodel visade ikväll. Å vad längesedan man såg topmodel. Härligt att bara tittar på serien. Jaslene! Hon visade kort scen i Topmodel - hon vann topmodel säsong 8. Vackra hon! Tack vare henne hette min blogg jichacha. För första gång hon presenterades för domaren och hon spelade chacha och det gillade jag direkt... jag har inte ens slutat tänka på CHACHA.. va tvungen att heta det :D



Ja - IMORGON ÄR DET ALLA HJÄRTANS DAG! Ngt speciellt kommer det hända? Don't know. image113










Stockholm i en hel vecka - härligt. Jenna kommer och hälsar på mig nästa helg! Har saknat dig, gumman  ... orka till kurdfest så jag avstår, jenna.


Ja, ni ... ang norden i plus om varför jag reste till Finland. Orka förklara (; men vi åkte dit för att träffa norden i plus, exempel danmark, finland och norge. Man träffade de och lärde känna de. Man gjorde också kul tillsammans, tex aktivitet som ni säkert såg på hemsidan.  Nog var det ... antonia?:P



Jag vet att jag är dåligt på att uppdatera nu för tiden. Det beror på min data- som ÄR SKIT KASS! Kunde inte uppdatera plus jag har en massvis att plugga. Efter plugget vill man inte visst sitt vid data utan att gå ut och vara med vänner, eller hur ?


Vänner - ni förgyller mitt liv




Omg omg omg !




 

image110käääääär!


KIKA HÄR http://youtube.com/watch?v=XITDYrxF47Q !!!


När jag tittar på den, njuter jag veeeeerkligen! Så härlig m dansplan! Man vill bara vara där och dansa loss som dom!


Nu sitter jag i skolan och SUGEN på att dansa! Grr ... men nu måste jag tyvärr gå eftersom jag har en lektion som kallar..  


hoome..


Yoo, jag kom hem igår från Piispala, Finland och det har varit härligt där borta i en hel vecka. Det blir oförglömligt... Bilder kommer när jag har fått bilder. Å, jag bloggar mer en annan dag. Har haft ej tid just nu... sorry. Jag försöker i alla fall göra mitt bästa...


image109


Finland, Norge, Sverige och Danmark - gruppbild

Det finns även en hemsida, som vi har tagit bilder från skolas kameran... det finns även flera bilder men de har valt ut några bilder :/ jag ska få en cd som vi har tagit massvis bilder med skolans kameran och det finns kanske över 2000 bilder .. HÄRLIGT ! hemsidan: http://oceanen.tu.orebro.se/users/piispala/ 


Längtar tills ikväll! <3


RSS 2.0