Omg omg omg !




 

image110käääääär!


KIKA HÄR http://youtube.com/watch?v=XITDYrxF47Q !!!


När jag tittar på den, njuter jag veeeeerkligen! Så härlig m dansplan! Man vill bara vara där och dansa loss som dom!


Nu sitter jag i skolan och SUGEN på att dansa! Grr ... men nu måste jag tyvärr gå eftersom jag har en lektion som kallar..  


Kommentarer
Postat av: Jenna

hahah är du sur på mig ellernågot :P ? allt du skrev var argt :S.. Jag vet att jag är bortskämd, det är därför jag är rätt fr att flytta hemifrån :P Jag vet knappt inte hur man tvättar kläder eller lagar mat !!.. nej jag har inte slutat dansa, ska dansa idag :):):). Men jag ahr så mkt plugg så jag hinner inte alltid, men snart är det lov och då har jag fan tid med allt! Tro mig jag vill inte vakna på morgonen bara för att plugga.. tror du ja tkr det är kul att plugga? jag vill också kunna andas och njuta av att sova som alla andra.. men jag mååååste plugga.. och det är skitjobbigt att behöva hela tiden :(

2008-02-13 @ 07:06:39
URL: http://jeennz.blogg.se
Postat av: Jenna

Har du börjat dansa ? :)

2008-02-13 @ 07:07:04
URL: http://jeennz.blogg.se
Postat av: Jenna

Nej gud nej, sthlm är ftf min dröm.. men jag vet inte om jag kommer in på universitet där! HOppaaaaaas . ska du flytta till sthlm efter studenten?

2008-02-13 @ 07:07:45
URL: http://jeennz.blogg.se
Postat av: Jenna

Haha :) men jag tror jag vill STHlM med ! jag längtar så tills jag flyttar från vö.. vill träffa nytt osv !
Jag kommer till sthlm nästa helg. Mamam vill att vi ska gå på kurdfest.. men jag sa att du inte kommer vilja och då vill inte jag heller.. ska vi festa du och jag istället ? när hela din familj är ute, så kan du och jag festa och ragga snygga kilalr :D ? Vad säger du om det :D ?

2008-02-13 @ 19:55:59
URL: http://jeennz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0