Enrique Iglesias - Tired Of Being Sorry.


Mysmys topmodel hemma hos Liikis  igår m Ängeln. Tack brudar! Jag måste erkänn en sak :D jag tittade på topmodel som skulle tillverka i en musik video och när de snackade om vem/vilken artist var. Jag blev så fullt av nyfiken om vem det var. Då dök Enrique upp, gissade hur jag bete mig. -WOW shiit vad snygg! När jag (glömmer) honom så tycker jag bara JAHA att han finns, som om jag ej bryr mig men varje gång jag ser honom med bilder, musik, filmer så tycker jag absolut att han är läcker latiin. Fråga mig inte varför....  Jag kan vara konstigt ibland.


image217


Se bara på honom!



Ja, tjejer från topmodel skulle tillverka hans musik videon men jag hittade inte i http://www.cwtv.com/ så jag kollade i youtube istället. Inte mycket man kan hitta förutom repris från igår... suck. Men annars har han tillverkat en musik video som heter Tired Of Being Sorry med andra tjejer. Ni kan kolla i youtube.com, om ni vill.


Kommentarer
Postat av: Sofie

jao.. (: men jag blev besviken att avsnittet är så kort, innehållslöst liksom! Men det var nog för att de ska kunna visa musikvideon, men men grr!

2008-04-10 @ 11:48:42
URL: http://www.rivenvitchoklad.blogspot.com
Postat av: jennifer

jag tycker åxå att han e snygg.. latinkille.. :D

2008-04-10 @ 12:46:31
URL: http://metrobloggen.se/sveannifer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0